Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kargiukla

wady polek

Polecane posty

Gość dsdsadsdsdsasa
@Magda Religia jest dla mądrych. A jak ktoś jest głupi i jak chce być głupi, nie powinien do tego używać religii, nie powinien religią swojej głupoty zasłaniać

Co do wiary jest mi to obojętne kto jaki jest. Nie selekcjonuje ludzi którzy są religijni. Mnie denerwuje ta obłuda. Po religia nie jest na pokaz tylko jest głęboko w każdym z nas. Pokazywanie tego usilnie, a za plecami robienie zupełnie innych rzeczy to nie jest w porządku.

Nie mam uprzedzeń. Po prostu bardziej mnie denerwuje mentalność ludzi którzy wierzą w Boga i to przykładnie dla wszystkich pokazują, a za plecami robią zupełnie co innego. Albo wierzysz w Boga i postępujesz jak on nakazał albo nie wierzysz w niego tylko grasz przed innymi kogoś kim tak na prawdę nie jesteś.

Ja wierze w Boga, ale mam go w sercu. Nie muszę chodzić do kościoła aby to pokazywać wszem i wobec jaki to ja jestem. Trzeba wierzyć, bo inaczej jest coś w rodzaju pustki. Pewnie nie jeden ksiądz by mnie wyzwał od niewierzących lub ateistów, ale wiara jest dla mnie.

kościół to nie wybeig żeby się pokazywać :) ludzie, w wieksozści, chodzą tam by pomodlić się przystapić do komunii, czego w domu zrobić nei mogą :)

Dokładnie! Jednak jest mentalność ludzi taka, że jak jest Święto Zmarłych czy Niedziela trzeba się pokazać. To nie wiem jak ja miałbym puść do kościoła to miałbym zabrać wszystko co zakupiłem ostatnio aby pokazać się? Czy danie na tace 50 zł to jakieś rozgrzeszenie? wychodzę i idę dalej grzeszyć. To jest właśnie dziwne bo ludzie uważają się za katolików, a opluwają innych. Mnie nie interesuje co robi sąsiad za ścianą czy ktoś tam.... Gdyby człowiek w nic nie wierzył to by jego życie byłoby bezcelowe.

"To jest właśnie dziwne bo ludzie uważają się za katolików, a opluwają innych." jasne, a ci którzy tak zawzięcie ten kościół zwalczają to wzory skromności i dobroci, jakże by inaczej. już naprawdę tych bredni wygadywanych przez oszalałych z nienawiści antyreligijnych psychopatów to się słuchać nie da.

Gość dsdsadsdsdsasa
Religia jest dla mądrych. A jak ktoś jest głupi i jak chce być głupi, nie powinien do tego używać religii, nie powinien religią swojej głupoty zasłaniać.

Gość baby so gupie i kropka
.

aburabi ja sobie tego nie wymyslam, europejczycy maja takie zdanie o polkach, krytyke tez trzeba umiec przyjac

Gość heligga
polki to durne wielorodki cuchnące moczem bo go nie trzymaja od wielorodztwa

Gość blablablajakFISZ
schematynosc. zazdrość.brak walsnego zdania. to samo co polacy :D

Gość tgihfdh
Fiku miku - to kwestia pokazania się a nie tradycji. Nie zrozumiałas przesłania styczniowego, który ma rację.... Jest coś takiego w mentalności polaków

Gość odchodzicie od tematu....
Największą wadą Polek jest zazdrość. Zazdroszczą wszystkim i wszystkiego: urody,powodzenia w życiu,zdolności,pieniędzy,itd. Ta zazdrość zasłania im oczy,zalewa duszę i mąci w głowie! Polki zazdroszczą nawet swoim najlepszym przyjaciółkom,tak naprawdę nie potrafią zbudować w swoim życiu żadnej szczerej relacji...

Gość Jak sie pochodzi z takiego
Wady Polakow? Czasu i miejsca zabraknie ;) wypiszmy zalety, bedzie szybko. Naiwnosc Polek powiadasz? ;) Polki, ktore zadaja sie z Polakami takimi jak autor ;)

Gość fdgrdr
jedne zakompleksione jak cholera inne wygórowane mniemanie o sobie -leniwe - niekonsekwentne - niezaradne - niedojrzałe - nieodpowiedzialne - nienadające się na matkę ( głównie pokolenie młodych) - wulgarne - chamskie - opryskliwe - zachowują się gorzej niż dzieci w przedszkolu - nie umiejące przyznać się do błędu - większość uzależniona od nałogów

1. upór przy głupocie jako symbol kobiecej niezależności 2. cwaniactwo matrymonialne 3. brak szacunku do polskich mężczyzn 4. naiwność w stosunku do obcokrajowców 5. niedojrzałość emocjonalna 6. lubią bawić się uczuciami innych 7. brak zaangażowania w budowanie relacji 8. nieuzasadnione postawy roszczeniowe 9. tyją i nic z tym nie robią zrzucając winę na geny/choroby/Pana Boga 10. są obłudne i kłamią na każdym kroku, często nawet siebie okłamują

Co do wyżej wymienionych wad Polek w pełni się zgadzam. Na co dzień się z tym spotykam i o ile w kwestii wyglądu Polki nie prezentują się najgorzej, o tyle w kwestii zachowania można im wiele zarzucić. Przede wszystkim to, że uważają się za najpiękniejsze na świecie, ch...j nie wiadomo jakieś bóstwo. Nie znają pojęcia skromność i pokora. Wyzywają Polaków od grubasów z piwnym brzuchem, gdy tymczasem same po trzydziestce tyją - oczywiście udają, że tego nie widzą. Miła i uśmiechnięta Polka to widok równie częsty jak biały jednorożec na polanie. A tak ogólnie czy macie doświadczenia z kobietami z innych krajów? Czy w porównaniu z Polkami mają więcej zalet czy wad i jak traktują faceta?