Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowa 02

Byłam dziś na kolejnej randce z Internetu - PORAŻKA

Polecane posty

ja osobiscie nie lubię gum, nie rozumiem ludiz, którzy po zjedzeniu aptycznego obiadu czy deseru niwelują od razu jego smak co nie zmienai faktu, że przed randką to wypada ten smak zniwelować :D

Gość nebulos
piszcie jeszcze o swoich randkach w ciemno, boki zrywać....

Gość gość urodzinowy 28
jak sie regularnie myje zęby to nie zdąży nic zgnić

Gość nebulos
ja kiedyś spotkałam się z gościem, zdjęcia nie wysłał tylko opisał siebie, przyszedł elegancko dość ubrany, ciemne buty i spodnie, do tego mega białe skarpety - niezła wiocha była jak jakieś obce dziewczyny zaczęły te skarpety komentować na cały głos...

Fiku Miku -zastanów się trochę, kultura osobista to nie jest jakiś wielki wyczyn. Czyste ubranie i zęby to podstawa. jak ktoś jest po pracy brudny to umawia się dwie godziny po niej aby wziąć prysznic. to jest NORMA.

Gość gość urodzinowy 28
moze nie wiedzial ze ma to zielone w zebach, pozatym szybko by nie zgnilo bo to nie mieso.Moglas mu powiedziec. Co do goscia w bialych skarpetach to ten i tak byl elegant, moj kumpel wyszedl raz w bialych i do tego sandałki.Mi wstyd z nim bylo isc nawet na piwo.

Gość hahahahaajajeszczelepsza
mnie te białe skarpetki nie wzruszają, facet może nie znać się na modzie odrzucają mnie bezzębne brudasy co idą na randkę "zarwać laskę"

Nie, to nie jest przesada. Każdy przed randką "rzuca okiem" na to jak wygląda do lustra. To jest bark szacunku dla osoby z którą się umawia.

Gość brudny...facet
zdarza mi sie chodzic na randki w niemodnych ubraniach nie szata zdobi czlowieka... specjalnie tak chodze by zobaczyc co kobieta jest warta, jesli mnie skresli tylko ze wzgledu na ubior, to szkoda sie z taka zadawac, sama sie dyskwalifikuje na wstepie, zaoszczedzajac mi czasu, nerowow i pieniedzy

"za duży, rozciągnięty", a nie niemodny. To była pierwsza randka, mógł się trochę postarać.

Gość brudny...facet
gosia_91 Brakiem szacunku to jest fakt, gdy tepa idiotka idzie na randke z facetem, o ktorym wie ze jest inteligentny, oczytany

Gość brudny...facet
"za duży, rozciągnięty", a nie niemodny. To była pierwsza randka, mógł się trochę postarać. Moze miec taki styl ubioru, to jest wybor. Kobiety by chcialy by kazdy facet byl na jedna modle, tak samo ubrany dlatego oryginalni, wyrozniajacy sie faceci zazwyczaj sa singlami

styl ubioru? Brudny i niechlujny? Raz, że sam sobie winien skoro miał poprawiane fotki i różnił się od tego co zareprezentował na zdjęciach. dwa, że na pierwszą rankę mógł te głupie buty wyczyścić. Jak panna wyskoczyłaby w poplamionej bluzce, nieuczesana i z oddechem walącym cebulą bo właśnie jadła to nikt by nie powiedział, że taki ma po prostu styl, prawda?

Gość hahahahaajajeszczelepsza
za duży może być, nie modny też ale rozciągniety i brudny stanowczo NIE!

Gość sdvsfv
fiku mikuuu nie da sie nie zgodzic z Tobą :-) gdyby facet byłby przystojny,to nawet wyciągnieta koszulka i jedzenie za zębami nie byuło by problemem.

nie spodobali sie sobie - trudno, po sprawie, po co robić z tego dramat i przypisywac facetowi wszystkie nieszczęścia tego świata?

Gość dsdsadsdsdsasa
by nie byloby problemu, nie musialby nawet byc przystojnym wystarczy by przyjechal drogim autem

" moor, tobei nigdy nic w zębach nie zostało po obiedzie?" po obiedzie zęby się myje. zwłaszcza przed randką.