Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowa 02

Byłam dziś na kolejnej randce z Internetu - PORAŻKA

Polecane posty

"umówili sie po pracy, to gdzie miał umyć? w toalecie w pracy?" no chociażby. mycie zębów to żadna wielce intymna czynność, nawet w kuchni w pracy mógł umyć.

Gość sdvsfv
dsdsadsdsdsasa :-) z Tobą tez nie można sie nie zgodzic:-) Jakby drogim autem przyjechał,to nawet przystony nie musiał by być:-)

" po obiedzie zjedzonym an meiscie myjesz zeby?" nie umówiłabym się na randkę po obiedzie na mieście, nie lubię chodzić na spotkania obżarta :P a poza tym zawsze wychodze do ludzi z czystymi zębami, a nie z czymś zielonym pomiędzy :D

Gość Keczupik i musztarda
Ja też się umówiłam z facetem z internetu (ze znanego chyba wszystkim portalu:-O ) Na zdjęciu było widać twarz z boku, nawet przystojny chłopak, 180 wzrostu, budowa ciała normalna, informatyk. No cóż, jak przyszłam na spotkanie okazało się, że 180 to chyba miałby w cylindrze, był grubaskiem a jak się uśmiechnął to między WSZYSTKIMI zębami miał półcentymetrowe szpary:-O Spotkanie trwało pół godziny, szybko wypiłam sok i powiedziałam, że jestem umówiona z mamą na mieście. Nie zrozumcie mnie źle, ja naprawdę nie szukam ideału ale chcę żeby ktoś z kim się spotkam odpowiadał mi z wyglądu. Nie rozumiem po co ludzie wstawiają zdjęcia nieodpowiadające rzeczywistości:-O A z portalu usunęłam konto.

mi sie kiedyś zdażyło mieć szpinak w zębach, widocznei za słabo żułam gumę :D, ale wy wszystkie jesteście perfekcyjne 🖐️

Gość wkur... facet
To jest nic. Ja sie kiedys umowilem z laska z neta na randke. Przyszla, wyglad sie zgadzal, wzrost, inteligencja ok, ale nie zgadzalo sie najwazniejsze - nie byla dziewica.... Wiec grzecznie podziekowalem

" Przyszla, wyglad sie zgadzal, wzrost, inteligencja ok, ale nie zgadzalo sie najwazniejsze - nie byla dziewica.." uuu, sprawdziłeś? :P szybki jesteś

Gość fgfghhmfmfm
"umówili sie po pracy, to gdzie miał umyć? w toalecie w pracy?" a dlaczego tak cię szokuje fakt, że można myć zęby w toalecie w pracy? mnóstwo ludzi nosi ze sobą szczotkę i pastę- jest to dość naturalne jak się wychodzi z domu o świcie, a później uczelnia, praca i jeszcze często na koniec jakieś wyjście i wracasz do domu w nocy. ja zawsze mam przy sobie mini płyn do płukania ust i używam go po każdym posiłku- nie wyobrażam sobie, zebym miała ziać klientom czy znajomym takim poobiednim oddechem. i szokuje mnie usprawiedliwianie lenistwa, niechlujstwa, brudu stylem czy innymi bzdetami.

Gość wkur... facet
nie sprawdzilem... sama sie przyznala gdy zazartowalem ze to sprawdze...

to an portalach się traz podaje status: dziwica/neidziewica? :D jaka ja stara jestem że tego nie wiedziałam :D

fiku - a ja kiedyś szybko umyłam zęby i zostało mi trochę pasty w kąciku ust, koleżanka zwróciła mi uwagę - świat się nie zawalił. To nie o to chodzi, takie wpadki sie zdarzają. Tylko, że przed pierwszym spotkaniem wypadałoby jednak się postarać, mieć czyste ubranie, zęby i jakoś schludnie wyglądać, a nie jak przeżuty i wypluty ;) I tak, mycie zębów, płukanie płynem czy chociaż żucie głupiej gumy to coś normalnego.

Gość wkur... facet
na portalach sie nie podaje, ale zazywczaj przed randka sie rozmawia z osoba...

nie rozumeim tego dzisiejszego świata gdzie resztka w zębie urasta do dramatu, włos na nodze budiz konsternację .....

fiku - bo nie chodziło tylko o to, że miał nieumyte zęby, on cały był niechlujny, nie tylko uzębienie. ;)

fiku,. przestaję się dziwić, że nie masz faceta :P na spotkanie z drugą osobą przychodzimy odświeżeni, w czystym ubraniu i pachnący - to takie trudne? jak już jesteś w związku to zawsze można powiedzięć "weź idź umyj zęby po tej rybie", na pierwszej randce ludzie sobie tego nie powiedzą .

ja bardziej w domu (pond. 30 stopni) niż w biurze z klimatyzacją (18 stopni)

więc mówimy "spotkamy się godzinkę później, skoczę wziąć prysznic". Poza tym fakt, że tak był w pracy też najlepiej o nim nie świadczy (chyba, że pracę ma związaną z ciągłym brudzeniem się - np. mechanik, ale wtedy to sam powinien wiedzieć, że musi się umyć i przebrać!).

moor, jezeli facet jest juz umowiony na 1. randkę to eni przekłada jej żeby skoczyc pod prysznic, gdyby tak jej powiedizal randki by eni bylo

fiku, z całym szacunkiem - ale to nie jest kwestia przekładania tylko umówienia się na konkretną godzinę myśląc z wyprzedzeniem, że będziesz brudny i śmierdzący po pracy :) i tak, winny jest ten kto się nie umył.

Gość fdhdcchhftddff
czemu daja retuszoane fotki? proste jak drut gdyby nie retusz to wogole do spotkania by nie doszlo:D a tak spotkaja sie i moze sie uda:-P

Gość Balejażżżżżżżżżzzzz
No właśnie się nie uda bo druga osoba umawiając się miała przed oczami zdjęcie i na jego podstawie zdecydowała czy się spotkać czy nie.

"Nie zrozumcie mnie źle, ja naprawdę nie szukam ideału ale chcę żeby ktoś z kim się spotkam odpowiadał mi z wyglądu. " no pewnie że nie, tylko 180 cm przystojnego informatyka :D gdzieżby tam zaraz "ideału". macie, trzeba przyznać, wyśrubowane normy :D a mnie namawiają żebym się umawiał z laskami z kafe. no na pewno potrzeba jeszcze mojego opisu w takich tematach. tak jakby nie dość było o piciu piwa w parku :D

jeszcze jedno. możecie mi wyjaśnić co jest takiego strasznego w tych BIAŁYCH SKARPETKACH lub w SKARPETKACH+SANDAŁY?