Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak działa bilet

Jak działa bilet 15 minutowy?

Polecane posty

Gość jak działa bilet

Sprawdziłam sobie trasę na rozkładzie i wyszło mi ze autobus powinien pokonać odległość miedzy przystankiem na którym wsiadam, a przystankiem na którym wysiadam w 14 minut. Czy jeśli autobus będzie stal w korkach, a zawsze stoi i zamiast 14 minut pojedzie 25 to mogę jechać na bilecie 15 minutowym?

Gość opcja -szukaj- nie boli
bilet 15minutowy działa przez 15 minut. Po 15 minutach musisz skasować następny, nieważne czy autobus stoi w korku, czy miał stłuczkę, czy kierowca wysiadł i poszedł w nieznanym kierunku.

Gość maaaami
guzik prawda...pare minut przez korek kanar odpuszcza,ale sprawdzi na rozkładzie o ktorej powinien byc autobus na przystanku..

Gość jak działa bilet
To taki bilet jest lipny bo autobus którym jeżdżę zawsze stoi w korku. Teraz są wakacje ale jak się zacznie rok szkolny to nieraz ma i pół godz opóźnienia na końcowym przystanku więc po co taki bilet? Druga sprawa co to są bilety strefowe? Czy one nie powinny być kasowane dopiero za miastem? Jadę autobusem który ostatni przystanek ma przed znakiem ze miasto się kończy a już 2 przystanki wcześniej obowiązuje strefa. Jak to? Strefa w mieście? Dlaczego?

Gość gdyby on kochał ją tak samo
jak będzie cwel i służbista to jak przekroczysz czas o 1 minutę to już ci wystawi mandat. zalezy od człowieka.

Gość maaaami
i cwel nie wystawi... mozezsz sie odwołac... Ja kiedys tak jechalam...i sie kłocilam..ze dlaczegpo ja mam dwa razy placic ze stoje w korku? i ze mialam tylko jeden bilet a kasy nie mam..puscili mnie... Bilet strefowy działa u mnie i w pierwszej i drugie strefie..znaczy sia jak kupuje na druga.. Ja zartuje ze to bilet wiejski:)

Gość maaaami
najlepiej dowiedz sie gdzies w obsłudze klienta..powiedza Ci co robic w razie korku..Przeciez nie mozemy kasowac ciagle biletów, bo jest korek..kogo to obchodzi? Autobus powinien stawic sie o czasie.. My tracimy, bo ja np spoznijac sie do pracy juz mam mniej czasu na odpikanym zegarze..Wiec zawsze spoźniony pociag czy autobus doprowadza mnie do furii... Trace kase przez stanie na peronie czy w pociągu lub autobusie:(.

Gość maaaami
no i tego sie trzymaj:)