Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka8009

Inteligentny mężczyzno - zapraszam na flirt

Polecane posty

Oj tam oj tam;) Nie czerwień sie misiek:) Tak żartuje jedynie;) jestem mgr medycyny ze specjalizacją- urolog i mam wrażenie, że byłeś moim pacjentem słodziaku Ty mój wielgachny;)

Na pewno? Masz taki sam urok osobisty jak..ON:) To był prawdziwy mężczyzna...Pierwszy raz w karierze widziałam coś podobnego...Szok!!!😘 Szkoda, że to nie Ty:(

Gdy był moim pacjentem brałam nadgodziny w szpitalu żeby poradzić sobie jakoś z jego...wielkim problemem...Ehhhh:) Szkoda no szkoda...Ale nie łam sie misiek...Ty też masz coś w sobie:)

emparia no hmmmmmmmmmmm nie chcę Cię urazić lecz twoi koledzy od chirurgi sie nie popisali się i zniszcyli mi 40 -letnie małżeństwo.

Gość zamiast się tu kłócić duchu
trzeba było udzielić pomocy potrzebującej obiektywnej opinii za żółtym słoneczkiem :O

Gość do tych wszystkich
kto co ma rozwinąć?

Z wami wygrać w procesie sądowym to lepiej kupić kaem i powybijać dokładnie sprawców!!Wiesz co mówią Twoi koledzy cytuję TAKI LOS!! i w duupie wszystko mają.:(

i co dokładnie sie dowiedziałaś?? a co ja mam powiedzieć jak żona 2 miesicąe znów w szpitalu neurologicznym przebywa!!! Taki los kluuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwa

Gość czekam:)
czekam i czekam i czekam... Za bardzo sie przyzwyczaiłeś do tego zayebywania wszystkich a ja jestem pamietliwy i sie nie dam zayebać

23.08.2012] 23:53 [zgłoś do usunięcia] emperia zwisa mi to------LEKARKA mówi ze w duupioe to ma moje nieszczęście.Tak będzie poszukiwana i nie będzie mi tu piertolić farmazony kurevskich złodzieji!!!

pomyliłaś się tak jak ja do tych Twoich skurvysyńskich wszarzy. I co pomyliłem sie?? Nigdy się nie przyznasz słoneczko:(

powiem Ci ze jestem specjalistą w odszukiwaniu takich jak TY.I Powiem Ci,ze mam znajomą modkę i bedzie mnie informować gdzie przebywasz.Tutaj już jesteś spalona krowo poyebana razem z takimi co niszczą zycie małżeńskie.Ty już tutaj nie bedziesz -przebywać bo Cię zawsze znajde pisdo skurviałego klanu konowałów!!!

Gość a co ona ci winna,
człowieku?zrobiła ci coś,że tak bluzgasz? nie pij tyle,bo ci szkodzi-i nie umiesz się zachować:O

Gość paninairo
ten duch jest jakis stukniety i chyba napity , ja nie wiem co wy kobiety widzicie w tym gawędziarzu? aż takie desperatki ?

chooj ci,do tego piżdzielinko.Po co się wtącasz?? Poparła krowa poyebana klan lekarzy i za to ma u mnie przeyebane:(

Piżdzielce ,wyjątkowe zlodzieje żerujace na zdrowiu ludzkim i taka emparia wpisuje się do nich.A Wypiertalj rusko kurvo komunistyczna,takich nie potrzebujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!