Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka8009

Inteligentny mężczyzno - zapraszam na flirt

Polecane posty

00:26 [zgłoś do usunięcia] Eva Cassidy ..a nie potrafisz porządnie zaspokoić?--dałaś sie wpuścić w maliny HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Te piątkę adoptowałem aby wpoić im, że meżczyzna to nie tylko jego penis ale również intelekt, dowcip i wszystko inne co może odwrócić uwagę kobiet od tej strasznej ułomności

Dodatkowo uważam, że kradzież nicków to wredne postępowanie zasługujące na karę Jestem mężczyzną z zasadami choć z małym przyrodzeniem:(

Ewo i Cytrynko same widzicie co sie dzieje.Cholerna zawiść ,zazdrość ze oni tak nie potrafią tutaj nie mówiąć o realu.Są beznadziejnymi frustratami i robią na złość :D

Ja też już nie mogłem wytrzymać nerwowo. Dlatego udając opanowanego do bólu po cichu eliminowałem rywali zaczerniając ich nicki...Dlatego nazywają mnie duch kafe... Oraz dlatego, że sprzedałem dusze za kilka nicków

Tak naprawdę żona nie pozwala mi wychodzić z domu a poza tym waże 150 kg więc itak bym nie mógł. Na kafe szukam spełnienia swoich marzeń średniowiekowych...a może nawet średniowiecznych:classic_cool: W każdym razie seksu nie uprawiałem już od 2 lat kiedy to instruowałem najstarszą córę jak zrobic dobrze mężczyźnie:) Dbam o wychowanie dzieci:)

Miałem w profilu za duch cafe 38 tysiecy postów.I takie miernoty jak te poleciały do znajomych modek i zbanowali mnie.Dlatego takie rogi po bokach mam :D

Mają się tutaj ośle pały rozlecieć,ze im tak w życiu nie wychodzi.Bo ktora kobieta z alternatywnie madrym bedzie rozmawiać:D

Duchu.. Wytłumacz paniom dlaczego tak sie robi...Przecież Ty wiesz najlepiej

Ewa z czystej zawiści.Przecież przeważnie ,ktory ma sukces na polu zawodowym to takie głupki maja go zagryść.Czyż nie jest tak w realu?? tutaj masz przekrój tego zjawiska :)

krótka piłka: zgłosisz się z moim nickiem (rak polipa), który zaczerniłeś i poprosisz o zbanowanie go...wtedy ja dam ten nik do zbanowania. Inaczej możesz się stąd wyprowadzać cwaniaczku

Skoro jesteś taki dumny ze swoich osiągnięć to dlaczego piszesz pod tyloma nickami? Pewnie dlatego, że pod każdy nickiem pierdolisz co innego naiwnym wariatkom zdesperowanym z samotnosci. Żenua

Przyjaciel mieszka w Kanadzie .Ma swoją firmę i nigdy polaka nie zatrudnił bo są kanaliami.Tutaj dzieci są tych kanalii :D

Tak pocałuj panie w rączkę a mnie w dupe:P Myślisz że robi na mnie wrażenie Twoje 300 bilionów postów nudziarzu?