Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izka8009

Inteligentny mężczyzno - zapraszam na flirt

Polecane posty

Gość Izka8009
A jeśli się bardzo postaram?

Gość Picolo
Jeśli się postarasz to będziesz miała mega orgazm

Gość Izka8009
Picolo, skąd taka pewność? ;)

Gość Picolo
Nie pewność tylko domysly . Przeważnie jak kobieta się stara to zwieńczeniem jest mega przyjemność .

Gość Izka8009
Samostaranie, tak? ;P To ja już tak mam, właśnie chcę inaczej :D

Gość Picolo
Inaczej czyli jak ? Może będę ci mógł pomoc .

Gość Chwalipięta??
Nasz Rodzynku❤️ Promykiem słońca są wpisy od Ciebie, Każde Twoje słowo wciąż płynie po niebie. W Twoich słowach ciepło, którego tak mało. Jak miło Cię było poznać, szczęście nas spotkało, Że istnieje Ktoś kto potrafi wzruszyć,Kto potrafi nawet wszystkie lody skruszyć, Kto potrafi sprawić, by serce się śmiało, By radość zakwitła, Nasz Rodzynku Promykiem słońca są wpisy od Ciebie, Każde Twoje słowo wciąż płynie po niebie. W Twoich słowach ciepło, którego tak mało. Jak miło Cię było poznać, szczęście nas spotkało, Że istnieje Ktoś kto potrafi wzruszyć,Kto potrafi nawet wszystkie lody skruszyć, Kto potrafi sprawić, by serce się śmiało, By radość zakwitła, której było za mało A moze spróbujecie co pewien duch dokonał i opisano o nim wyżej??:P:) której było za mało

Gość Chwalipięta??
o sorry:) Nasz Rodzynku❤️ Promykiem słońca są wpisy od Ciebie, Każde Twoje słowo wciąż płynie po niebie. W Twoich słowach ciepło, którego tak mało. Jak miło Cię było poznać, szczęście nas spotkało, Że istnieje Ktoś kto potrafi wzruszyć,Kto potrafi nawet wszystkie lody skruszyć, Kto potrafi sprawić, by serce się śmiało, By radość zakwitła, której było za mało

panegerik na moją czesć:P Tak bywałem na takim temacie pół roku i tacy kanalie i kreatury jak wczoraj weszły i zniszczyły dokumentnie moją znajomość z tymi wspaniałymi damami.No coż trudno trzeba bylo się pogodzić:O:(

Ewa nie o to chodzi.Przecież byłem gościem na tamtym temacie.Zrobili rozpierduchę i autorka grzecznie mnie wyprosiła..I co miałem czynić??Wyszedłem aby zakończyć wojnę w mojej sprawie:D

Evuś... Twoja ignorancja jest urocza i wynika zapewne z krótkiej bytnosci na kafe:)

duch - najpierw idź główną alejką prosto, za osiemnastym regałem skręć w prawo i za chwilę w lewo, znowu prosto, a kiedy skończy się zielony dywan ponownie w lewo. Tak obraną trasą dojdziesz do drzwi, za którymi Twoje potrzeby zostaną spełnione :P

empario NIGDY nie kryłem się z swoim wiekiem tylko zmusiły mnie do tego okoliczności,że musiałem ambaras wprowadzać:D