Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubiana :(

jestem nielubiana

Polecane posty

Gość nielubiana :(

w podstawówce byłam średnio lubiana , często się wygłupiałam , nie miałam z nikim wspólnych tematów , miałam koleżanki , ale nie były to jakieś przyjażnie :D w 5 kl się to zmieniło wydoroślałam , a ludzie w klasie mnie polubili , byłam bardzo lubiana , mogłabym powiedziec nawet , że z każdym w klasie znajdowałam wspólny temat nie miałam problemu z nawiązywaniem kontaktów , przyszłam do gimnazjum i nie potrfiłam sie odnalezc podobny problem jak w podstawówce tyle ze nie wygłupiałam sie , ludzie w klasie srednio mnie polubili , w gimnzjum jestem taka niesmiała i niezauważalna w dodatku jestem gruba i chłopaki w klasie za moimi plecami mnie przezywają i wyśmiewaja , nie wiem co mam zrobic , chce sie przepisac , ale moja mama się nie zgadza , bo ta szkoła na dobrą renome i wgl , jak zrobic by ludzie w klasie mnie polubili ? ps. byłam na koloniach i nie miałam zadnego problemu z nawiązaniem kontaktów poznałam wspaniałych ludzi , nawet chłopaka , który cos do mnie czuł a ja do niego :D

Gość ettiella
rozumiem cie -bylam gruba -z przedszkole i z szkola masakra-armagiedon -teraz po latach nie utzzymuje kontaktu z nikim -odludek jestem -i nie ma mnienna NK ani na FB, nie zabiegaj o ludzie ze szkoly, klasy-ja traktowalam to w aktegoraich -szkola sie skonczy , i kazdy pojdzie w swoja strone - zero skolnych przyjazni, naprawde -ja czekalam do skonczenia skoly-przywyklam do samotnego siedzenia pod klasa i nieodzywania sie do nikogo

Gość gerrlinda
ludzie i przyjazn to gowno