Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineciara29

Minetka do końca - absolutna rzadkość?

Polecane posty

Gość mineciara29

Tak rozmawiam z wieloma kobietami które znam i zastanawiam się, czy to tylko ja mam takie szczęście, że spotykam facetów dla których normą jest zrobienie minetki "do końca" po stosunku? Miałam dopiero dwóch facetów, jednego musiałam sobie "wychować" (bo miał zerowe doświadczenie w seksie i nie wiedział jak sprawić kobiecie przyjemnośc i że po tym jak skończy wypadałoby "dać coś od siebie) a drugi był doświadczony i zawsze robi bez proszenia i pokazywania co trzeba ;-) A każda jedna koleżanka jaką znam albo nie dostaje WCALE przyjemności ustami od faceta albo dostaje minimalną ilość jako grę wstępną do czasu gdy stanie się wystarczająco wilgotna na penetrację penisem. I tak mnie zastanawia, czy to tylko moje znajome są takie (czy raczej - ich faceci są tacy - egoistyczni w łóżku i niekumaci na delikatne sugestie) czy może jest to norma a tylko mi trafił się taki diamencik dwa razy pod rząd - facet który lubi minetki?

Gość mineciara29
dodam, że moi faceci mieli na imię Azor i Burek

Gość __Lubie_Slodko
Perwersja a w strone faceta lubisz oral ?

Gość __Lubie_Slodko
mineciara..ze mna mineta mogla by Ci sie jeszcze znudzic bo uwielbiam

Ja rowniez srednio przepadam za mineta, tzn fakt ze facet mnie lize mnie podnieca, ale mineta sama w sobie nie za bardzo :) I nie lezy to w braku umiejetnosci wykonania jej przez facetow, ktorzy mi ja do tej pory robili. Tylko kilka razy doszlam przy minecie do orgazmu, zazwyczaj potrzebuje przy niej porzadnej palcowki ;) Juz bardziej kreci mnie robienie loda ;)

Gość __Lubie_Slodko
niebieska zaraz dostaniesz klapsa:)

języczkiem potrafię doprowadzić, jednak wolę palcem łechtaczkę drażnić przy tym penetrucjąc cipkę w śodku. Moja jakoś nie nalega na minetkę, też woli jak ją smyram palcem.

Gość __Lubie_Slodko
chodz to pogadamy :)

Gość __Lubie_Slodko
Perwersjo ale nie fochuj sie:)

Gość __Lubie_Slodko
to Cie rozbudze

Gość stary przegraniec
Perwersja zawsze robi loda verze :)

A ona mi. W pozycji 69 na boku, bo inaczej nam ogromne brzuszyska przeszkadzają. :classic_cool: Nie trzeba, mój książe już w drodze. 🖐️

Gość jandst
Po stosunku zawsze minetka ale cipka i jajka muszą być ogolona. Dopiero wtedy jest rozkosznie dla obojga. Pozdrawiam

Gość stary przegraniec
69 w tym waszym nieogolonym buszu:P

O! I książe na białym rumaku przybył. :classic_cool: :D 😘 Idę, będę Cię oczekiwać w małżeńskim łożu. :p P.S. Czemu Ty zawsze przychodzisz jak ja wychodzę? 😭 :p

Gość iczka_aaa
Jestem jeszcze młoda i mój obecny chłopak jest moim pierwszym partnerem seksualnym. Gdy jeszcze nie uprawialiśmy seksu pieściliśmy się oralnie i gdy robił mi minetę zawsze miałam orgazm, czasem pomaga sobie palcami ale język mnie zadowala do końca. Po stosunku też często pieścimy się oralnie jeżeli mamy jeszcze siłę;)

Gość a jak mierzone
jak można nie przepadac za minetą!!!!!!!!!!!!

Gość chujów sto
uwielbiam zlizywac z jej sromu swoją wyciekajaca spermę. a ona ma przynajmniej dwa szczytowania widzac sperme na mych ustach i caluje mnie w nie namietnie.

Gość osiia
Ja uwielbiam minetkę ale przyznam, że NIGDY nikt mi nie robił jej PO stosunku. :P Jestem z moim mężczyzną już kawałek czasu (11 lat) i tak się jakoś u nas utarło, że sex oralny jest rozgrzewką. Robi mi minetkę w ramach gry wstępnej. Doprowadza mnie do orgazmu językiem i ustami - czasem podczas lizania i ssania mi łechtaczki robi mi jednocześnie palcówkę. Zawsze dochodzę. PO moim orgazmie zaczynamy się kochać i dopiero gdy dojdę po raz drugi (już od samej penetracji) to On pozwala sobie na wytrysk. Nie potrafię się wypowiedzieć czy minetka zakończona orgazmem to rzadkość. Mój partner jest moim pierwszym i jednym. I pierwszy orgazm w życiu miałam właśnie podczas minetki, zanim jeszcze mnie rozdziewiczył. Jak mnie liże zawsze dochodzę.

Gość tako rzecze
przecież perw ma małe cycki