Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exkjuzmi

rzucilibyscie wszystko, zmienili totalnie zycie, poswiecili innych dla...

Polecane posty

Gość opoloki
ja osobiście TAK :)

Gość i ja i ja
dla prawdziwej ...tak

Gość zdecydowanie tak,
nie kazdy ma szanse doswiadczyc prawdziwej milosci wiec na pewo warto poukladac wszystko tak zeby miec szczesliwe zycie

Gość marta18_25
Ją nie wiem czy nie będę do tego zmuszona. nie wiem! narazie się waham! kocham go z calych sił, mam wrażenie że on mnie jeszcze mocniej. a prawdopodobnie będziemy musieli się rozstać. nie chce nawet o tym myśleć

Gość i ja i ja
dla prawdziwej miłości tak...tylko trzeba mieć pewnośc, że to prawdziwa....skąd wiesz, ze jest prawdziwa? po czym poznałeś, że to takie uczucie?

Bo zeby byc z ta osoba musialabys zostawic obecnego partnera/partnerke, moze ta druga osoba tez.Moze zawiesc czyjes oczekiwania?

"rzucilibyscie wszystko, zmienili totalnie zycie, poswiecili innych dla..." - zależy od sytuacji, jeśli miałabym zrobić to wszystko bo ktoś ma taki kaprys, bo potrzebuje udowodnić coś komuś, stawia warunki 'albo to zrobisz albo Cię nie kocham' - nie.

Gość Dobrze, ze szkola juz niedlugo
Nie bo tych prawdiwych milosci jest kilka, wiec - nie ta to inna.

to eni ejst prawdizwa miłość jezeli budujesz ja za plecami partnera a on swojej partnerki, to egoistyczna zachcianka - romans

Gość Dobrze, ze szkola juz niedlugo
*prawdziwych

Mowie o sytuacji gdy czujesz cos kilka lat i to sie nie zmienia.Gdy tylko ta osoba Cie uszczesliwia, gdy wiesz, ze chcesz sie z nia zestarzec.

Gość mentaI cut
tzw. prawdziwa miłość to 4 lata i sentymenty przez resztę życia

Gość whedif
zależy co znaczy poświęcili innych. rzucić wszystko i zmienić życie totalnie wszystko to mogę i bez miłości bo coś czuje że długo tak nie pociągnę :o

a co do pytania o zranienie po drodze kliku osób...wierz mi teraz ją/jego ranisz najbardziej...jesteś z kims innym i marzysz o kims innym...to gorsza opcja niż odejście....lub zdrada fizyczna.

Fiku...nie wszystko jest tak proste. Tu nie chodzi o romansik i przeskoczenie w inny zwiazek. Ja pytam czy gdybyscie mieli pewnosc, ze to jedyne co da Wam szczescie...zachowalibyscie sie rozsadnie czy probowali? Greysky...nie,w doroslym zyciu nie.

Dobrze,to zeby uciac spekulacje ustalmy, ze ja tego nie zrobie;) Pytam z ciekawosci jak Wy to widzicie.

wszystko jest proste dopóki my tego sobie nie skomplikujemy:) pytanie tak naprawdę czego chcesz od życia? szczęścia? miłości czy bezpieczeństwa, że ktoś jest obok...?