Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exkjuzmi

rzucilibyscie wszystko, zmienili totalnie zycie, poswiecili innych dla...

Polecane posty

Przepraszam, ale że niby z czym, wypraszam sobie bo to było bez podtekstów. Domyślam się o czym mówisz, ale to świadczy tylko o Tobie, bo ja pisząc poprzedniego posta nawet nie pomyślałem o tym o czym Ty myślisz :) 🖐️

Czyli sytuacja mnie nie dotyczy. Tak przy okazji...wszyscy pozostajacy w zwiazkach sa tacy idealni? Wszyscy szczerzy i ze soba tylko z milosci? Skad te setki tematow o nieszczesliwych zwiazkach,hm? No blagam...nie wszystko latwo wytlumaczyc i nie kazda sytuacja jest prosta.

nie wypowiadam się za wszystkich ...to ja tak mam:) po co jesteś w takim razie z ciekawości zapytam z kimś kogo nie kochasz? wiedząc, że gdzieś jest ta właściwa osoba?

Fiku...nie ma sie co usmiechac , bo temat nie jest o moich osobistych przezyciach. Lapka jest zbedna, chyba, ze chcesz mi psychoanalize strzelic. Ja bym tego nie zrobila, bo jestem tchorzem. Zwyczajnie.

Wybacz Fiku, ale przeanalizowałem swojego posta... sam fakt że zaproponowałem Ci poczęstowanie się moimi oscypkami (liczba mnoga) a nie oscypkiem (liczba pojedyncza) świadczy o tym, że nie było żadnych niecnych podtekstów w moim poście, bo jak wiadomo to z czym rzekomo miałyby mi się kojarzyć oscypki wg Ciebie występuje w jednej sztuce... więc mając to na myśli uzyłbym podświadomi liczby pojedynczej pisząc o oscypku a nie oscypkach. :) Jak widać mamy na forum erotomankę, która nawet w oscypkach widzi zbereźne podteksty ;)

Gość pomarańczlala
Nie.