Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrot69

Znajomość przez internet

Polecane posty

Gość milvaser
czat na interii

Gość Wiktor Wiktor
Zależy kogo chcesz poznać i jakie przeznaczenie tego kogoś przewidujesz :)

Pewnie w ostateczności mieliby stowrzyć niesamowicie udany związek oparty na miłości, zaufaniu, szacunku, dążeniu do wspólnego dobra, by żyło się cudnie, niesamowicie i wspaniale. Bo o to przecież chodzi w życiu, prawda? :classic_cool:

Z nickiem racja. Ma zły przekaz chyba :) jaka znajomość hmm. Tak żeby pogadać, zabić czas raczej :)

Gość Wiktor Wiktor
No to jesteś w najlepszym miejscu- forum dyskusyjne :)

Carrot - analiza każdej literki prowadzi do odpowiednich wniosków na temat danej osoby :classic_cool: Ty na przykład jesteś trochę zagubiona, brakuje Tobie czegoś - kogoś, zdajesz się na los, co może świadczyć, że za bardzo w siebie nie wierzysz. Nie masz planu na życie, nie wiem jeszcze z czego to wynika, ale im więcej będziesz pisała (o czymkolwiek), tym więcej będę o Tobie wiedział :classic_cool:

Tak tak, będę pisać do siebie żebyś Ty mógł wyciągnąć i tak błędne wnioski :)

Ech.. Sorry za błędy. A co tam mi po Twoich wnioskach. Pewnie i tak nic one w moim życiu nie zmienia :)

Moje wnioski na mój temat mogą mi tylko pomoc w tym by zmienić coś w swoim życiu.

Pewnie dla innych byłoby lepiej gdy zmienilabym "na lepsze". Ale po co zmieniać to co już jest dobre? :) sęk w tym, że nie chce się zmieniać.

Gość Wiktor Wiktor
Może już trafiłaś... może np. ja jestem fajny... ;)

Hmm... Chyba raczej lenistwo. :) albo i akceptacja ze strony innych. Gdyby mnie odrzucali to wtedy pewnie probowalabym pracować nad sobą :) a ja też w sumie nie mam nic do siebie :) i nie odbierają tego jako "jestem ideałem" ale po prostu czuje, że to kim jestem teraz pozwoli mi osiągnąć to co chciałbym mieć :) i to lenistwo też uda mi się kiedyś pokonać :)

Gość Wiktor Wiktor
Skąd nadajesz?

Raczej nie. Ale czasem w życiu jest tak, że mimo największych chęci nie da się inaczej. Jednak staram się stawiać losowi czoło by wypełnić to co mam do wypełnienia :)