Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka ****

Gadajcie cos

Polecane posty

Gość niedawno wróciłam z tesco
... proszę

dla siebie arbuz i piwko redds swoją drogą widziałam ciuchy podobne do tych, które niedawno kupiłam w orsay'u i okazuje się, że przepłaciłam je wtedy dwukrotnie.

duszno

:) mam kawałeczek :)

Gość megan 5489
Jak byscie postapili? Prz\yszla do mnie kolezanka z ktora kiedys razem pracowalysmy i troche pogadalysmy a kiedy wychodzila do domu zakosila mi butelke dla mojego synka taka z typu tomee tipi. Schowala ja do swojej siatki kiedy ja w kuchni przyzadzalam jej kawke. A jej jeszcze ta siatke sama podalam przy wyjsciu. I zastanawialam sie czemu sie tak zaczerwienila na twarzy. I jeszcze cos ciekaweo, spotkalysmy sie jeszcze raz , zabralysmy nasze pociechy na spacer do parku i bezczelnie wyciagnela przy mnie ta butelke i dala pic swojemu synowi. Maaaasakra. Tak mnie przytkalo ze nie wiedzialam kompletnie jak zareagowac. Nie lubie sie wydzierac, wiec udawalam ze nie widze. Fajnie co? Od tamtej pory spotkalysmy sie na miescie raz, zdawkowa rozmowa z mojej strony. nie dzwonie do niej nie gadam z nia choc troche mi szkoda znajomosci mojego syna z jej synem.

Gość megan 5489
Nikt nic nie mowi to zarcik powiem: Baca z bacowa baraszkuja w lozku. Bacowej wokol szyi zaplatal sie warkocz. Odzywa sie wiec: - Jedrus, warkoc! - A Jedrus na to - WRRRRRRRR.