Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pussy riot

kopnęłam w dupę faceta od układu ff

Polecane posty

Gość El Lukano
i ja tez jestem w takim ukladzie :) ale chetnie poznalbym kogos jeszcze zeby upewnic sie czy jestem w tym dobry.. ;)

Gość umaralcczka
Tzn. Chyba wie bo watpie.zeby traktowal mnie powaznie czy cos... No u mnie jest to troche skomplikowane, niestety :O

El Lukano - to nie jesteś pewien? ja chyba jestem. jeśli ktoś lubi taki seks. bo jeśli wspomniane głaskanie, to nie ze mną umaralcczka - komplikacje nie są dobre w takim układzie. uważaj, żeby nie zrobić krzywdy jemu lub sobie

Gość ja bidula
toy boy to się nazywa wiesz że jak trafisz na takiego właściwego- chemia itd. to go nie odstrzelisz? i nie będziesz myślała o swoich wadach bo dla niego będą to zalety ile lat masz? ja już to trafiłam i chociaż trudny egzemplarz - od kochania do toy boya i znowu przez kochanie to na innego bym nie wymieniła poza tym te chude cipy też mają kompleksy na przykład za wąskie biodra, płaska pupa, brak cyca coś się ogarnij pussy masz plusa za nick mam nadzieję że nie wpadł ci do głowy ot tak

Ahmed Muradi Bin Midami - jedno nie wyklucza drugiego. to właśnie ten facet nauczył mnie śmiechu i rozmowy w trakcie seksu. zresztą, dużego doświadczenia nie mam z facetami

Gość umaralcczka
Jemu krzywdy nie zrobie bo to taki bezuczuciowiec :D ale martwi mnie to jego mizianie i przytulanie mnie po seksie :O

ja bidula - nie mam specjalnych kompleksów. po prostu wiem, że nie każdemu podobają się duże cycki i tyłek. i nie, nick nie wpadł mi do głowy przypadkiem.

Gość El Lukano
jestescie?

Gość El Lukano
a ja lubie mowic do kobiet podczas sexyu jak sie z nimi ostro bzykam jak zahipnotyzowany.. heh i lubie jak kobieta mnie gryzie i szczypie bo zauwazylem ze dzieki temu boge sie duzo dluzej bzyyykac.. heh i mocniej wczuwac w to.. ostatnio jak sie bzykalem z kolezanka ktora mi bardzo odpowiada to bzykalismy sie w lazience na zlewie i nagle zlew razem z plytkami sie urwal ale mocno sie nie przejelismy i bzykalismy sie dalej na podlodze massakra ;)

Gość El Lukano
lubelskie 25

Gość El Lukano
ahmed a Ciebie nie chce denerwowac ale jezeli masz zone to pewnie Cie zdradza bo zamiast sie z nia dobrze bawic i pieprzyc to jej gadasz pewnie ze ja kochasz i calujesz po dloniach a ona siedzi wq..wiona :)

Gość ja bidula
pussy każdemu mogą mieć chudą dupę bo takjest trendy a pirwotny instynkt i tak popycha ich żeby patrzeć na obfite krągłe kształty same zalety poza tym szukaj faceta który od razu pokaże ci że jego kręci twoje ciało to będzie gites no i jeszcze bo już wiem że młodziutka jesteś z byle kim nie warto lepiej z palca/ wibrator niż z niczym być blisko no i drogie panie nie ma seksu bez zobowiązań, nadziei, intencji nie łudzcie się warto poczekać

ja bidula - wcale nie jestem młodziutka :-). mam trzydziechę, ale byłam mężatką wcześniej. co do tych nadziei, to chyba masz rację. spieprzyłam, bo on chyba zaczynał się łamać.

bosa bosa - dorabiasz tylko teorie ;) Idealizuję idealną relację między facetem a kobietą, jedność, której nie da się rozdwoić, więź tak mocną, że ... aż takiej mocnej wyobrazić się nie da. Relacje typu ff już sobie odpuściłem, bo miałem ogromne moralniaki.

Gość El Lukano
pussy jakie wojewodztwo

Ahmed Muradi Bin Midami - masz rację, idealizujesz. przeżyłam wielką miłość, ale wszystko kiedyś się kończy.

Gość umaralcczka
Ahmed jest cos w tobie takiego dziwnie pociagajacego :P

Gość El Lukano
Ahmed mysl jak chcesz:) moze i jestem dziecko ale przynajmniej umiem sie pieprzyc z prawdziwymi kobietami :) w bardzo roznym wieku :) a tak szczerze to wole te po 30stce bo przynajmniej znaja sie na rzeczy a nie jak jakies malolaty ktorym najpierw musze wmawiac ze je kocham i calowac po dloniach chociaz tak naprawde dobrze wiemy do czego sie kierujemy :) ahmed a moze to Ty jestes jeszcze troche dziecko.. :)

umaralcczka Ahmed jest cos w tobie takiego dziwnie pociagajacego to to podejście w stylu Wertera :-) . naprawdę fajnie, że ktoś tak jeszcze myśli.

Gość El Lukano
Ahmedzie :) twoja mentalnosc odpowiada mi do wygladu Dylana z Bewerll hills xD :D

Gość El Lukano
Ahmed Fajnie ze jestes i ze istnieja takie osoby jak Ty ale powiem Ci szczerze ze ja i tak w to nie wierze niestety jestesmy ludzmi i nie jestesmy idealni mnie tego nauczylo zycie mialem kogo 5 lat i nagle juz nie mialem nic i to nie jest tak ze sie mszcze tylko po prostu zrozumialem jak jest i zaakceptowalem to i puki co nie szukam nikogo na stale :) jest mi tak dobrze i to moje zycie i moj wybor :)