Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pussy riot

kopnęłam w dupę faceta od układu ff

Polecane posty

Gość Wiktor Wiktor
Znajdziesz następnego :)

Gość El Lukano
No to mozesz sobe zawsze nagrac nowego partnera np mnie :)

Gość Anuujikiłgkisia
A jak dużego miał i gdzie go poznalas, napisz gdzie się spotykaliście. Też tak chce

Ahmed Muradi Bin Midami - o nieeee. do tego jeszcze tępa jestem. nie pomyślałam o tym. nie miałam moralniaka, bo nie chcę związku, a nie mam ochoty na celibat

Gość El Lukano
Nie zgadzam sie z Ahmedem czy jak mu tam dobrze Ci bedzie z tym z kim sie naprawde dobrze bedziesz rozumiec ale wcale nie musi byc powiedziane ze musicie byc para :) a moze wam bedzie lepiej tak bez zobowiazan .. ;) tak sie tez bardzo czesto zdarza :) to zalezy od ludzi :) no i sex tez jest bardzo wazny ja jestem pewien ze spelnilbym twoje wymagania.. ;) haha! :D

El Lukano - napisałam już, że jestem brzydka. miałam na mysli to, że mam nadwagę. moja uroda tylko dla konesera :-D

Gość Anuujikiłgkisia
Ale jak dużego. jestem brzydka więc małe mam szanse

Gość El Lukano
pod warunkiem oczywiscie ze Ty tez jestes w tym dobra.. ;) czym bardziej kobieta jest dla mnie aktywna podczas bzykania tym i bardziej nakreca mnie na wszystko to jest normalne.. :) ja potrafie tak cala noc do rana.. rrano sniadanie kawa :) wspolny prysznie i caly dzien:) czy jestem zboczony :) nie wiem ale nikt jeszcze nie narzekał :) ;)

Gość przezorność to dobra
rzecz :D

Ahmed Muradi Bin Midami - nie, nie czułam. zimna suka ze mnie. nie lubię jak mi się ktoś po mieszkaniu pałęta

El Lukano - czyli sugerujesz, że jesteś tak pociągający, iż na Twój widok pussy byłaby chętna, jej serce biłoby szybciej na samą myśl, że będziesz ją dotykał? A gdzie dotykał? - wszędzie, począwszy od delikatnego muskania jej dłoni, kończywszy na Twojej dłoni między jej nogami. Myślisz, że byłbyś w stanie zaspokoić jej potrzeby, urozmaicając jej czas z Tobą spędzony, na różnorakich aktywnościach typu bliskościowego, m.in. całowaniu jej szyi, pieszczeniu jej piersi, lizaniu jej podbrzusza, głaskaniu jej ud. Uważasz, że stanąłby-ś na wysokości zadania, by zaspokoić jej głębsze pragnienia?

Gość ja bidula
co to znaczy ff

Gość El Lukano
ale mi nadwaga nie przeszkadza.. ;) musiałbym Cie po prostu zobaczyc.. kobieta wcale nie musi byc brzydka majac nadwage :)

Ahmed Muradi Bin Midami - ja lubię ostry seks :-D głaskanie ud to nie dla mnie. raczej pozycja od tyłu, ciągnięcie za włosy i klapsy w tyłek :-D

Gość Anuujikiłgkisia
Pussy napisałas że na mieście, trochę mało napisze dokładnie gdzie co i jak ;) i na ile się oceniasz w skali 1-10

Gość ja bidula
pussy riot co masz na myśli pisząc ff chybha wiem ale mi potwierdz

Anuujikiłgkisia - zaczepił mnie w kolejce w urzędzie. no i jakoś tak poszło. nie wiem na ile się oceniam. kurwa, nie mam pojęcia.

Gość umaralcczka
Tez jetem w twkim ukladzie z tym ze ten facet o tym nie wie... :O Zimna suka, najlepiej od tylu mocno.i gleboko, jakbym o sobie czytala :P

ja bidula - fucking friend. koleś do łóżka. umaralcczka - to nieładnie, że nie wie. jeszcze sobie nadziei narobi