Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pussy riot

kopnęłam w dupę faceta od układu ff

Polecane posty

El Lukano - naprawdę nie będę odpowiadał na Twoje zaczepki, które to wysokich lotów nie są. Nie chcę Cię też obrażać, a uwierz mi, że napisałeś tutaj tyle, że posiłkując się Twoimi słowami mógłbym ukazać bardzo negatywny obraz Twojej osoby. Ale po co? Takie działanie nie przyniesie ani mnie, ani Tobie, nic dobrego. umaralcczka - gdyby nie wyraz "dziwnie" to bym był uradowany ;) A wiecie skąd Wasze podejście do takiego przeżywania seksu? - bo jeśli moje jest takie, a ja idealizuję to, co idealizuję ... to Wasze - przeciwne - może sugeruje, że nie wierzycie w to wszystko - w sensie - w miłość, relację opartą na czymś "głębszym"?

Gość El Lukano
Dylan byl odbry w teorii.. a moim zdaniem wazniejsza jest praktyka :) ;)... pussy chyba nie zaprzeczysz .. ;)

Ahmed Muradi Bin Midami - wierzę w miłość i porozumienie dusz. naprawdę. tylko, że to jest czasowe. później drogi się rozchodzą i następuje bolesne zakończenie. El Lukano - Dylan na pewno był dobry we wszystkim :-). będę go broniła do ostatniej kropli krwi. miałam jego plakat na ścianie, a to do czegoś zobowiązuje :-)

Gość El Lukano
Ahmed denerwuje mnie pisanie z toba :) po prostu mysliszs ze jezeli piszesz dwa slowa w 10ciu to od razu jestes magie i maslo jest maslane czemu nie mozemy normalnie rozmawiac jak zwykli ludzie boszsze po co udawac tak i robic z siebie jakies hoho ja pierdziuuu jak ja nie lubie udawania .. i takiego dowartosciowywania sie w ten sposob :/ nic do Ciebie nie mam ale napewno sie roznimy.. pfff

Gość ja bidula
halo halo podkreślam że można preferencje seksualne połączyć z miłością mniej lub bardziej udaną ale można że lubię szorstko to tylko z toy? przeciwnie, tak jak lubię tylko z najważniejszym

ja bidula - mnie się nie udało, ale pewnie można. tylko po co? żeby poczuć spełnienie, które jest tylko ułudą?

Gość ja bidula
a skąd wiesz? też mam za sobą małżeństwo i dziecko i co?mam już nie szukać? spotkałam faceta który jara mnie od koniuszków palców u stóp po sam łeb nie zrezygnuję a jak się zawiodę to co? zaskoczy mnie to? raczej nie

ja bidula - każdy może robić, co mu się żywnie podoba. ja nie przekonuję nikogo do swoich poglądów. nie pisz jednak, że gdyby cos poszło nie tak (tfu! na psa urok), to Cię nie zaskoczy.

Gość On don Corleon
ojj dziewczyny spotkajmy sie gdzies w centrum polski w jakims hotelu i przestamy spierac tylko zrobmy to co naprawde lubimy wtedy byloby najlepiej :) kocham takie spontany :) bo zycie jest jedno tylko! o!