Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i na odwrót

Dlaczego tak jest, że im bardziej czegos chcemy tym trudniej do tego dochodzi

Polecane posty

Gość i na odwrót

Mam tego ku...wa dośc, bardzo czegos chce i jak na złosc nie mam mozliwosci szybko rozwiazac tej sparwy....a kiedy czegos najmniej sie spodziewam to nieoczykiwanie sie to wydarza.... a kiedy bardzo czegos nie chce to to sie szybko dzieje..... jestem na skraju wytrzymalosci! nie wiem, co zrobie jesli nie nastapi szybkie rozwiazanie sytuacji..;. niech mnie ktos pocieszy!!!!!!!!!!! bo wariuje!!!!!

Gość wfedif
niczego nie napisałaś konkretnego, ale pocieszam Cię z całych sił ;)

Gość i na odwrót
juz napisalam ale nikt nikogo nie interesuje moj glupowaty problem - dzieki za pocieszenie!

Gość wfedif
to daj linka do tematu w którym napisałaś bo tu nic konkretnego nie widzę

Gość ale tak jest
zawsze, miej wyjeb...., a będzie Ci dane, sprawdza się

Gość i na odwrót
ale tak jest zdazylam juz dosc do takich wnioskow, tylko czasem trudno cos olac..

Gość juhizufucftud
oj ty naiwna jestes,bez obrazy

Gość i na odwrót
przeciez napisalam że jestem naiwna!!!

Gość juhizufucftud
trudno cos olac,jest tak ale w tym wypadku sama sie nakrecasz,po co chcesz zobaczyc co on ci powie? po co chcesz widziec jego mine,myslisz ze jak on cie zobaczy to sie zmieni? Jak bym sama urwala ta znajomosc i sie nie plaszczyla przed nim,a juz napewno bym mu nie pokazala ze nawet troszke mi zalezalo.Dziewczyno szanuj sie,nie odzywaj sie do niego i bye

Gość i na odwrót
na pewno masz racje w tym co piszesz...ale cos mi nie pozwala, nie wiem co sie ze mna dzieje!!!

Gość juhizufucftud
Nastaw sie na jego osobe agresywnie (da sie to zrobic) pomysl sobie ze pewnie kilkunastu laska takie cos pokazywal czy tam robil,wyobraz to sobie w najobesniejszych scenach,przeciez to klamca i cham do czego on ci jeszcze jest potrzebny.Zacznij gadac z kims innym,tylko tak,bez zobowiazan,nie wiem poznaj kogos na czacie albo na jakis randkach.Pamietaj takich psycholi w necie nie brakuje.Uwazaj na to co piszesz i z kim.

Gość juhizufucftud
a i jeszcze jedno,zobacz sobie ten film http://darmowefilmy.eu/film/117941-megan-is-missing.html ,nie powalil mnie na kolana ,ale dal do myslenia,jak naiwymi istotami sa niektore laski,pozniej nie ma wytlumaczenia,jak bedzie za pozno... Umawiaj sie z kim chcesz ,rob co chcesz,ale siebie szanuj i to sobie wbij do glowy.

Gość i na odwrót
niewazne, sama sobie zaszkodzilam.... wiem tylko jedno - wiecej nie zamierzam wchodzic w zadne relacje z facetam z neta! Nie zamierzam sie przed nim płaszczyc, to bedzie raczej chlodne co powiem, chce tylko zeby wiedzial - po prostu czuje ze musze! Po prostu nie potrafie tak tego zostawic, to trwa juz zbyt dlugo.

Gość i na odwrót
on mi nic nie pokazał....

Gość juhizufucftud
Ale po co???? Zrobisz jak chcesz,on sobie z tego i tak nic nie zrobi.Poznal laske na czacie pobajerowal i cial amore pomidore.Podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie,to jest tylko internet.A faceci niestety lubia pisac bajki ile on ma lat? skad jest? widzialas go na zywo czy tylko zdjecie?

Gość juhizufucftud
"Wszystko sie zmienilo gdy nagle poruszyl watki seksualne - nie chcialam tego ale robił to tak dyplomatycznie i delikatnie - że mu uległam - mysląc naiwnie, ze porusza te kwestie bo czuje coś do mnie głębszego niz tylko pociag seksualny. Ostatnim razem wydarzyło się coś jeszcze z jego strony (nie bede podawac szczegołów). Zrobił coś, co uswiadomiło mi, ze traktuje mnie tylko w jeden sposob (oczywiscie nadal był przy tym uroczy)." Myslalam ze on ci COS POKAZAL,czy zrobil przez skypa ;) wiesz ja mialam kiedys taki przypadek ze facet zonaty(mowil ze jest wolny) na ktorejs tam rozmowie przez skypa walil sobie konia i zlizywal swoja sperme fuuuuuuuuuuuu,pozniej kontaktowala sie ze mna jego zona :D rozne chodza debile,i nie we wszystko trzeba wierzyc

Gość i na odwrót
rozmawialismy tylko przez mikrofon (bez videorozmowy), widzialam go tylko na zdjeciach. Ameryka.

Gość i na odwrót
tzn on tylko rozmawial ze mną na te "seksualne tematy" ale ostatnim razem zrobil cos jeszcze (tzn. powidzial mi o tym) ja nic nie widzialm, bo rozmawialiśmy tylko przez mikrofon.

Gość juhizufucftud
Jako ze od 10 lat jestem w rozjazdach,nie mieszkam w pl,to powiem Ci tyle:oni Faceci innych narodowosci,traktuja nas-polski jako typowe kurwiszony.wiec nie zapszataj sobie nim glowy.Przeciez to bylo do przewidzenia ze on bedzie chcial tylko jednego.

Gość i na odwrót
Masz racje, reaguje bardzo emocjonlanie i wlasnie dlatego musze mu cos powiedziec, nie potrafie tego tak zostawic.

Gość juhizufucftud
hmmm ty sie lepiej upewnij z kim gadasz,moze to jakis stary cap co wlasnie robi to cos rozmawiajac z mloda laska???? sorry ze tak napisze z naiwna polka.Wrzuc to jego zdjecie w google i poszukaj tej grafiki,czasem mozna znalezc " wlasciciela"

Gość juhizufucftud
Kurcze jak ja pisze bez ladu i skladu i te byki :O Przepraszam wszystkich czytajacych za bledy,chyba o tej godzinie juz nie mysle ;)

Gość i na odwrót
sadząc po głosie jest młody.

Gość i na odwrót
nie bardzo rozumiem, jak mam sprawdzic to zdjecie?

Gość juhizufucftud
a dlaczego nie rozmawiacie i nie patrzycie na siebie? kamerka mu sie zepsula? zalala sokiem? albo w dzisiejszych czasach gdzie u nas w pl mozna juz kupic po 10 zl ,to jego w tej ameryce na to go nie stac. 2 sprawa radiowcy tez maja mlode glosy,posluchaj czasem tych seksownych glosow,a wlasnie ostatnio czytalam ze przewaznie to "spasione stare" typy,za ktorymi przecietna laska nie obrocila by sie na ulicy

Gość juhizufucftud
wejdz na google i tam u gory po lewej stronie bedziesz miala takie cos jak obrazy czy zdjecia,kliknij na to ,w tej wyszukiwarce co zawsze wpisujesz w google cos do znalezienia powinna sie pokazac kamera,tzn aparat kliknij na to i ci wyskoczy ze masz podac linka do tego zdjecia,bo jakos ci je musial przeslac,wklej to tam i daj na szukaj

Gość i na odwrót
tez jestem zdziwiona, ze nie ma tej kamerki...twierdzi, ze jego kam nie współgra z jego kompem (czy cos w ten desen)...no i obiecuje, że w ciagu miesiaca kupi nowy komp (wtedy go zobacze).

Gość juhizufucftud
jak otworzysz to jego zdjecie,zaznacz poprostu ten nr tego zdjecia czy jak to sie tam nazywa ,kurcze juz czasem nie wiem jak sie wyslowic ;) wiesz o co mi chodzi?

Gość juhizufucftud
hahahhaha no to albo jest za glupi zeby wgrac sterowniki do kamerki albo cos kreci,Po to nie trzeba kupowac nowego kompa ;)