Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowa w ciapy.

naiwna kolezanka,co jej doradzic.

Polecane posty

Gość krowa w ciapy.

dlaczego wy baby jestescie tak naiwne,jak bluszcz,uzaleznione od facetow i glupie.... mam taka kolezanke,no masakra. Juz na poczatku zwiazku jej facet ja zdradzil ze swoja byla,ona sie o tym dowiedziala a mimo to wybaczyla.No ok,druga szansa.Ale przez caly okres zwiazku on do niej jezdzil,pisali ze soba co ukrywal i za kazdym razem ona przypadkiem sama sie o tym dowiadywala,potem tamta byla w ciazy,musial robic testy na ojcostwo jednak wyszlo ze to nie jego dziecko,tyle razy jej mowil ze jej nie kocha,ze ma spadac,wyprowadzic sie a potem przepraszal a za jakis czas znowu to samo.A ona placz,lzy i co ma zrobic.Teraz to samo,kazal jej isc a ta sie pyta co ma zrobic??? i co z tego ze mowie jej co ma zrobic jak i tak robi po swojemu...

daj sobie spokój z taką koleżanką, bo jeszcze ciebie wciągnie w swoją głupote :) Jak krew w piach...szkoda czasu sama musi dojść do takiego wniosku :) ile ma lat ?

Gość kora82
Pewnie facet ma kase. A ona jest sieota co nie umie na siebie zarobic i potrzebuje sponsora. Bedzie mu wybaczac wszytko bo jest od niego uzalezniona finasowo.

Gość krowa w ciapy.
23 lata... teraz kazal jej sie wynosic,,ze nie chce jej widziec,szarpali sie a tylko dlatego bo ta sie dowiedziala ze ten znow sie kontaktowal z tamta i chciala wyjasnien,pogadac a ten wpadl w furie.I ta w placze,ze co ma teraz zrobic ze wraca do rodzicow dzisiaj,ze nie wie co teraz wogole...a o tak sie pogodza.

Gość NINKA2222222222222222
Mam taką samą,już nie mam do niej sił,non stop wraca do kolesia który sie leczy psychiatrycznie,ogólnie to mega zbok i swoje upodobania tłumacyz chorobą (np lubi sie ciąc w trakcie seksu i takie tam)a ona wierzy się w końcu wyleczy,poniza ja psychicznie ale to przeciez przez chorobe,ogólnie wiele krzywdy jej zrobił,no ale przeciez były tez dobre chwile kiedy był wspaniały,czasem mam wrażenie że ona jest masochistką.MASAKRA

Gość krowa w ciapy.
ja wiem czy ma kase??? troche zarabia ale kokosow tez niema.A ta dorabia dorywczo bo nie moze nic innego znalesc.

Gość krowa w ciapy.
meczy mnie ta sytuacja troche bo mieszka blisko nas i jak cos to do nas...radze jej po raz kolejny niech idzie od niego i wtedy ten koles zobaczy ze przegiol i wtedy oba zobaczy co dalej...a ta wiecznie przy nim,i lzy i placz,i co tersz,ze juz nie da mu szansy,ze jeszcze raz i sie wynosi i tak ciagle...ile juz razy tak mowila.I tak wciaz do mnie co teraz....

Gość krowa w ciapy.
to jest nasza wspolna kolezanka...maz ja b.lubi...ja strednio wlasnie przez ta jej naiwnosc.Jak potrzebuje rady,sie wygadac to pisze,a jak ja chce sie jej wygadac czy cos to zawsze tak na odczepnego...wyslucha a potem zapomina i gledzi o pierdolach. dzis chce zanocowac u nas bo niema gdzie sie podziac.Srednio mi sie to podoba ale nie chce wyjsc na zazdrosnice i coz...nie moge sie nie zgodzic.