Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikus

cesarka lublin

Polecane posty

Gość Angelikus

witam serdecznie mam pytanie gdzie w lublinie zrobia mi cesarke na zyczenie i za ile prosze o szybkie odpowiedzi.

Gość justek76
hejka na życzenie nigdzie ci nie zrobią, musi być wskazanie medyczne do cięcia, jakaś choroba, wysokie ciśnienie, zapytaj swojego gienia, powiem tylko, ze miałam dwie cesarki, obie w szpitalu na Karaśnickich, uważam, że tam są najlepsi lekarze, a jak już muszą ciąć, to robią to tak, że śladu prawie nie ma, pozdrawiam

Gość Angelikus
kurcze moj lekarz pracuje na jaczewskiego i nie chce mizrobic cesarki teraz jest na urlopie a ja mialam termin na niedziele mam sie w sobote zglosic do szpitala jesli nie dostane skurczy a znasz jakiegos lekarza co wypisal by skierowanie do cc i za ile

Gość Angelikus
justek a ty mialas wskazanie czy sobie zalatwilas cc myslisz ze mam jeszcze szanse cos zrobic w tak krotkim czasie

Gość 121312
jak dobrze zapłacisz to każdy ci zrobi tą cesarkę.

Gość ggrraa
autorko, idź na prywatną wizytę do lekarza pracującego w szpitalu. Swoją drogą, dlaczego tak późno się obudziłaś?

Gość justek76
dokładnie najlepiej to prowadzić ciążę u lekarza prywatnie już on potem znajdzie wskazanie ja pierwszą miałam po 20 godzinach męki 12 lat temu teraz miałam wskazanie ale mój lekarz był prywatny i z kraśnickich więc po prostu zdecydował że nie ma co się mordować i tyle ale rzeczywiście najlepiej się wybrać prywatnie do jakiegoś szpitalnego lekarza