Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piątek T.

po-pisowa prawica u władzy

Polecane posty

Gość herr
Ale niech ktos wreszcie wytlumaczy jak to ktos moze promowac sklad rodziny? Przeciez to jest sprawa rodziny. Jak ci powiedza zeby skoczyc z mostu to tez skoczycie i bedziecie omawiac jako istniejacy problem?

Gość buquile
lumillka jesli świat jest przeludniony a tobie zalezy zmniejszac liczbę ludzi, to daj dobry przykład - zacznij od siebie

Gość nikolinna
ja jestem bezdzietna z wyboru- a pracownikow fizycznych moga zastapic roboty -

Gość nikolinna
myslicie ze 10 czy nascioro biednego rodzenstwa to ma raj? ja milam w klasie biedych kolegow z wielodzietnych rodzin i sami mowili ze maja chujowo

w ogóle biednych ludzi być nie powinno. trzeba ich wszystkich zagazować bo zużywają bogatym zasoby. taką mniej więcej kampanię prowadzi bill gates.

Gość nikolinna
co ty pieprzysz/kazdy mysalcy czlowiek wie ze lepsze warunku mozna zapewnic 1, 2 dzieciom ale nie 10 czy nastu

Gość ogólnie jakakolwiek
śwaidomośc ekonomiczna przeciętnego socjalucha jest żałosna :O. Aż dziwne że ci ludzie radzą sobie w życiu. Chyba, że mająkrewnych w PSL

"co ty pieprzysz/kazdy mysalcy czlowiek wie ze lepsze warunku mozna zapewnic 1, 2 dzieciom ale nie 10 czy nastu" ty jesteś tak zjebana jakbyś miała ze 100 rodzeństwa (wg twojej teorii). a chyba nie miałaś.

Gość herr
Tylko ze biedni nie sa biedni dlatego ze jest ich za duzo tylko dla tego ze na swiecie uskutecznia sie polityke ktora tworzy biedote,brak oplacalnosci czegokolwiek. Stad brak miejsc pracy. Politycy ukrecaja leb podatkami kazdemu kto prowadzi jakas dzialalnosc.

Gość nikolinna
Kk potepia jednodzietnosc i kaze miec jak najwiecej dzieci -w czasach masowego bezrobocia , i smieciowych umow-bo umowa o prace to rarytas, wynajem mieskzan cholernie drogi a Kk kaze -rodzcie co roku

Gość herr
Kk kaze. no i co z tego ze kaze?

"biedni nie sa biedni dlatego ze jest ich za duzo" idiotce nie wytłumaczysz, kiedyś próbowałem. ale ona ma teorię że jak jest 10 na jedno "miejsce pracy" to gdyby został tylko jeden to by nie było bezrobotnych. tłumaczenie że to ci ludzie których chce likwidować "tworzą" te miejsca pracy bo kupują różne towary i usługi do niej nie dociera. nie sposób jej nawet wytłumaczyć że jej wizja świata w którym "wszystko robią roboty" nie ma zupełnie sensu bo owo "wszystko" w świecie bez ludzi no to jest po prostu nic bo co by te roboty miały robić i po co skoro ludzi ma nie być?

Gość ogólnie jakakolwiek
socjaluch z matmy też są kiepskie :D Policz to sobie durna babo. zakaładjącąc pokolenie co 20-25 lat 1. 1 dziecko (0) + 2 rodziców (25) + 4 dziadków (50) następne pokolenie 2. 2 rodziców (25) (dorosłe dzieci 2 par z przykładu 1.) + 4 dziadków (50) + 8 pradziadków (75) w efekcie w 25 lat model 1 dziecka doprowadza do sytuacji w której 1 młody człowiek przypada na 2 w średnim wieku i 4 w podeszłym to się nie ma szans ekonomicznie utrzymać pojemaju?

"to się nie ma szans ekonomicznie utrzymać pojemaju? " nie ma szans. ale próbuj dalej. :D

Gość nikolinna
mnie gowno obchodza inni -jestem bezdzietnaz wyboru i chuj w dupe wszystkim nakazywaczom rozmnazania , pies ich dymał w sama dupe, jasne model 2+ 2 jest dobry ale Kk propaguje raczje mode l 2 + nascioro lub 20 dzieci

Gość ogólnie jakakolwiek
a o popycie, podaży i przepływach środków pieniężnych to już w ogóle lepiej im nie mówić. Przecież to jest niby takie oczywiste a dla nich to czarna magia. Nawet jak ten znienawidzony ksiądz dosteje na tace to nie chowa tej kasy w piwnicy tylko puszcza do obiegu. Ale oni tego nie pojmują :classic_cool:

Gość minimalny dobry model
to 2+3 swoją droga to możemy obstawiac kiedy chiny padną. Bo ich model jednego dziecka robi tam niezłą patologię :P Zabijanie dziewczynek, na wsi po 90% chłopców prawiczków bez szans na zonę :P

Gość nikolinna
w 3 swiecie gdzie niamal kazda bab to wielordka -sielanki nie ma -tylko potworna bieda , ciemnota, glod, praca dzieci, brak edukacji a Kk chce to przeniesc do zachodniego swiata -zeby kazda baba miala najlepiej dwucyfrowa liczb e dzieci

"Kk potepia jednodzietnosc i kaze miec jak najwiecej dzieci" mnie jakoś żaden ksiądz nie gonił na ulicy, wołając "rób dzieci!" :D "bo umowa o prace to rarytas" nigdy nie pracowałam na innej. jakoś widać ten rarytas jest dość ogólnie dostępny. "wynajem mieskzan cholernie drogi" gdybyś była wynajmującym, inaczej byś śpiewała. to, że wynajem drogi, to wina kościoła? nie, to wina ludzi, którzy chcą zedrzeć z innych jak najwięcej. "a Kk kaze -rodzcie co roku" gdzieś takich bzdur się naczytała?

"mnie gowno obchodza inni -jestem bezdzietnaz wyboru i ch*j " dzięki bogu. aż strach myśleć, że taka idiotka mogłaby się rozmnożyć.

Gość nikolinna
jak kto slamentuje nad niskim przyrostem naturalnym to niech emigruje do Afryki-tam ludziow jak mrowkow

Gość nikolinna
chodizlm do koscilaa i nakatecheze , czytalalm religijne gazetki babc i cioc-tam sa madrosci sredniowiczn e-potepienie jednodzietnosci a nakaz rodzenia jak najwiecej

"Zabijanie dziewczynek, na wsi po 90% chłopców prawiczków bez szans na zonę" większość zostanie pewnie gejami albo zoofilami. koza też ma dziurę... :P "chodizlm do koscilaa i nakatecheze , czytalalm religijne gazetki babc i cioc" ja też kiedyś chodziłam, w chórkach śpiewałam, gazetki czytałam, ba, nawet pisałam do nich. i nigdy czegoś takiego tam nie wyczytałam. coś ściemniasz.

Gość ogólnie to takie typowe
narzekania frajerów pokroju prawiczka looosera. Lepiej było chlać, patrzeć na dupy i m jak miłośc w TV a teraz narzekają. Szkoda na takich zdrowia

Gość nikolinna
ostatnio jakis biskup czy arcybiskup potepil ludzi-ktorzy , ulegna pokusie jednego dziecka.. czytalalm w madrej religijnej gazecie ze Bog wie jaki model rodziny jest dla malzonkow najlepszy -1 czy 10 dzieci, skoro tak to czemu w polsce 95 % rodzin wielodizetnych zyje w biedzie a 1/3 nie ma pralki automatycznej/

Gość bum tara bummmmm
Wielkiego mamuta, co czasem się śmieje Małego koguta, który co rano pieje I orangutana gdy nawiedzi bieda Lecz tylko jeża przelecieć się nie da!! I bagaż co na stu nogach lata I Bibliotekarza, a nawet Dwukwiata I Mustrum Ridcully to może być też Lecz tylko ci nie da przelecieć się jeż!! Węża co długi jest jak armata Przeciętną fokę na krańcu świata GSP Dibbler co wszystko sprzeda Lecz tylko jeża przelecieć się nie da!!! :classic_cool:🖐️

Gość nikolinna
religijne ksiazki lub czasopisma to nakz i pochwala wielodizetnosci -nawet w skrajnej biedzie

Gość fikol
lubie gowina i chciałbym miec duzo dzieci ale nie mam pracy

Gość nikolinna
gazet nie czytacie? stracone pokolenie , umowy smieciowe-mowi wam to cos?jak tu miec dzieci w takim pierdolonym chujowym rynku pracy -ktory jest wina Kk

Gość nikolinna
rynek pracy to gówno-kazdy pracodawca to skurwiel