Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogaczka

przyprawil mi rogi...

Polecane posty

Gość rogaczka

Jestem.. bylam bede nie wiem.. przyjmijmy ze jestesmy ze soba ósmy miesiac.. Bylo idealnie. nareszcie znalazlam chlopaka, ktory mnie rozumie. Ktory przezyl to samo co ja.. (zostalam zdradzona, on tez przez 3 lata jego byla przprawiala mu rogi) Rozmawialismy zawsze o tym ,ze jedno drugiego nie zdradzi, ze to najgorsze co oze byc. Ze on wie jak boli. w niedziele spotkalismy sie . rozmawialismy "Kochanie nigdy Cie nie zdradze. nie Zdradze kogos kto mnie kocha. bylem zdradzany wiem jak to boli... moge sie najebac jak swinia. spac gdzie popadnie, ale nadal wiem co robie! nie zdradze Cie! " uwierzylam. teraz dowiedziala sie ,ze przelizal sie z taka.. dziewczyna. ruda ,brzydka.. 10 razy brzydsza ode mnie.. zrobil to nad jeziorem. Byl nawalony, ona tez. ale to ich nie usprawiedliwia! najwiekszy problem jest w tym.. ze on zaprzecza, ze tak nie bylo, ze to wszystko chore wymysly.. mowi mi to prosto w twarz.. juz nawet powiedzialam,zeby sie przyznal.. ze wybacze mu ten nadal upiera sie rpzy swpim. On nic nie zrobil.. To tak boli Okazuje sie ze to bylo.. miesiac temu.. pomyslalam.. o zasadzie"zab za zab" ,ale chyba tylko po to by.. byc kwita.. by sie nie rozstawac.. wiem ze jestem glupia..

A jaka masz pewność ze naprawde to zrobił? Nie chce go usprawiedliwiać ale jesli naprawde to zrobił to nie wiem nawet co mam ci powiedziec :( moze był tak pijany ze naprawde tego nie pamieta albo ta dziewczyna go chciała tylko wykorzystac..i go pocałowała i nawet nie wiedział co robi. mogłabys zagladnac do mnie tez mam podobny problem tyle ze nie o zdradzie chyba :( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5329198