Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka8685

zostanę asystentką

Polecane posty

witam. zostanę asystentką fotografa ślubnego... Mam własny sprzęt Nikona D5100. Jestem w trudnej sytuacji finansowej a uwielbiam fotografować, mam mnóstwo pomysłów. okolice Jarocina, Kalisza(woj. wielkopolskie)

Gość Palomaaa
Nie ten dział

Gość a ja chetnie zostane
abstynetką. Zofia.

Gość decyzja należy do dziewczyny
od kiedy to fotograf potrzebuje asystentki?

Gość Palomaaa
Oj przestańcie, asystentka podaje fotografowi napoje chłodzące i prowadzi samochód kiedy fotograf jest po drinku

asystent- drugi fotograf, pomocnik podczas sesji zdjęciowych, i czasem zastępca kiedy pierwszy nie może jechać, możliwośc obsługi 2 wesel w jednym dniu kiedy jest asystent no i obróbka zdjęć... moja znajoma jest asystentką w poznaniu i sobie chwali tą prace:)

Gość Palomaaa
Ja podziękowałabym gdyby mi fotograf powiedział że na sesję przyjedzie jego asystentka, bo wybieram tego konkretnego fotografa a nie jakiegoś przydupasa.

Gość melapela123
sorry, ale jak ja wybieram fotografa - to chce by zdjecia robil ten dany FOTOGRAF, A NIE JAKAS ASYSTENTKA ;/ rozumiem przytrzymac cos na robienie zdjec, podanie obiektywu, rozlozenie sprzetu ... ale samo robienie zdjec ? twoja znajoma musi byc juz pewnie dobrym fotografem i tylko z nazwy jest asystentka.

Gość ?abauadf
asystentką? heheh pierwsze słyszę, chyba taką od "podaj", "zmyj"

KOLEŻANKA TEŻ MUSIAŁA W SWÓJ ZAINWESTOWAĆ W SWÓJ SPRZĘT I Z POCZĄTKU TYLKO PODAWAŁA OBIEKTYWY, TRZYMAŁA TO I TAMTO... ROBIŁA ZDJĘCIA NA PRZYJĘCIU WESELNYM POD OKIEM FOTOGRAFA, OBRABIAŁA ZDJĘCIA ITD... A TERAZ ON MAJĄC DO NIEJ ZAUFANIE SPOKOJNIE JĄ WYSYŁA NA SESJE I NAWET 2 WESELA W JEDNYM DNIU MOGĄ SPOKOJNIE OBSŁUŻYĆ, WYROBIŁA LEGITYMACJE KURII POZNAŃSKIEJ W CZASIE BYCIA ASYSTENTKĄ... ITD... tAKŻE JA Z CHĘCIĄ ZOSTANE ASYSTENTKĄ I ZDAJE SOBIE SPRAWE ŻE TAK JAK U ZNAJOMEJ TROCHE POTRWA ZANIM FOTOGRAF WYŚLE MNIE SAMĄ NA SESJĘ.. ALE UMIEM ROBIĆ DOBRE ZDJĘCIA, JEDNO WESELE ZNAJOMYCH MAM ZA SOBĄ GDZIE WZIELI MNIE NA FOTOGRAFA I PO WESELU TEŻ IM ROBIŁAM SESJE W PLENERZE CZEGO EFEKTEM BYŁ ALBUM ZE ZDJĘCIAMI KLASYCZNY WKLEJANY... NIE MIELI KASY NA PROFESJONALISTE I BARDZO IM SIE MOJE PRACE PODOBAŁY.... CHCE SPRÓBOWAĆ, POTRZEBUJE PIENIĘDZY I CHCE WYKORZYSTAĆ MOJĄ PASJE JAKO DODATKOWE ŹRÓDŁO UTRZYMANIA...

bardzo fajna fucha :) też bawię się fotografią, ale raczej amatorsko. pod okiem profesjonalisty na pewno nauczysz się czegoś nowego, a jeśli tylko to lubisz... to gratuluję nowej, fajnej pracy! :)

najpierw jakiś fotograf musi byc zainteresowany moją pomocą:):) ale szukam.. może akurat ....kocham wykonywać zdjecia:):) i chce mieć możliwość oddaniu sie w pełni mojej pasji...