Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble ble ha ha ha ;****

Mogę w ten sposób schudnąć?

Polecane posty

Siema. Mam 13 na karku, 163cm wzrostu i niestety waże 57kg :(. Chodzi o to że chciałam się dowiedzieć czy stosując poniższe czynności moge zrzucić kilka kilo. Wiadomo wakacje sie kończą i kiedy zacznie się rok szkolny zaczną się wf i karate. Wf mam 2 razy w tyg. po dwie godz. lekcyjne. Do tego karate też dwa razy w tyg. po godz. a nawet i więcej (a naprawdę daje w kość). W niedziele pewnie będą rodzinne wycieczki rowerowe ;). Do tego zero słodyczy, smażonego itp. Żadnych chipsów, frytek, hamburgerów, hot dogów i innych fast foodów. Żadnych napoi gazowanych i kolorowych soczków. Chleb tylko ciemny. Jak będzie ciepło to jazda na rowerze i gra w piłkę. Do szkoły i z powrotem codziennie na nogach bo nie mam daleko. W zimie narty i sanki. Do tego zabawy na śniegu. To chyba tyle. I jeszcze jedno. Jeżeli mogłabym schudnąć to możecie napisać ile i w jaki czas ;). Z góry thx za odp.

Gość laotia
pewnie ze tak aile to zalezy od wielu czynnikow, kazdy chudnie inaczej, musisz sie przekonac sama ale schudniesz na pewno

dzięki. to tyle? już nikt sie nie wypowie?