Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0540 45s5ss

Nigdy bym się nie spotkał z kobietą po zawodówce która pracuje za 1500zł

Polecane posty

Gość 0540 45s5ss

Nie mówcie mi, że laska po zawodówce może być równie inteligentna jak prawniczka :D bo to bzdura. Teraz wszyscy mają równe szanse, biedna osoba może dostać pieniądze unijne, dotacje z uczelni, mopsu, urzedu miasta, aktywizacja bezrobotnych, fundują pomoce naukowe, wolontariusze udzielają darmowych korepetycji, pisza prace etc więc taka laska np fryzjerka po zawodowej jest albo strasznie leniwa i czeka na księcia albo..jest głupia jak but. Trzeba trzymac poziom, wspolczuje facetom którzy muszą utrzymywać księzniczki z sianem zamiast zwojów mozgowych :O

Gość martinnn
przeciez zaden facet na poziomie i tak nie zwiazuje sie z laska po zawodowce wiec o co chodzi?

Gość dzidzajja
co ty pierdolisz?mieszkalam w dwoch 5 tys dziurach i tam mozna dostac pierdolca lub w mordea nie wsparcie z unii , mopsu itp-studentki zaoczne i panie magister -zapierdalaja na skie za 900 zł-a dyplom mjaa i miec beda-rynek pracy to nie koncert zyczen

Gość dzidzajja
pracuja na kasie -racja w duzych miastach sa mozliwosci ale w malych to nedza , dno i rozpacz

Gość :),
a jesli jej nie bylo stac na szkole tylko musiala pracowac zeby sie utrzymac? fajnie jak ktos ma bogatych rodzicow ktorzy za wszystko placa, ale mi ambicja by nawet nie pozwalala zeby ktos placil za wszyskie moje wydatki do czasu az skoncze studia

Gość 0540 45s5ss
a kto Ci kaze siedziec w malym miescie ? Wiem ,ze zaden facet na poziomie nie bedzie sie z taką spotykalem ALE kobiety tego nie wiedzą, zwlaszcza tutaj. To smieszne kiedy ''dziołcha'' pracujaca n kasie bez zadnej szkoly pyta w wątku o lekarzach, jacy są tacy faceci bo ona pragnie męza lekarza :O

Gość dzidzajja
naprawde-wyrwanie sie z malej dziury to mission impossible -trza miec szczescie lub determinacje -pracodawcy to skurwiele wyzyskiwacze-a nie kazdy ma kasiasta rodzine

Gość karolek krk
Kiedys nasze matki i babki miały ambicje ale nie mialy mozliwosci, dziś my mamy mozliwosci ale kobiety nie mają ambicji, o taka roznica :D

Gość badbssf
ja tez poznaje same po zawodowkach oarcujace po marketach sklepach fabrykach magazynach bez prawka a ja wiecznie nie bede robil za kierowce, tez czasami lubie wypic piwo na jakiejs imprezie albo cos a tak to woz ksiezniczke

Mam znajomą fryzjerkę. Ma swój salon, nie schodzi poniżej 5000 dochodu dla siebie na rękę, jest przy tym bystra i inteligentna. Szufladkowanie ludzi nie jest dobrą cechą.

gdzie Ty takie poznajesz? pewnie te bogatsze bywaja w innych miejsach

Gość badbssf
moze i tak ale to tzreba miec ambicje i mozliwosci a wspolczesne dziewczyny jej nie maja nawet nie chca brac slubu bo na slub trzeba zarobic a tzreba miec z czego wiec wola zycie na kocia lape i bez zobowiazan

5000 to i tak nie dorowna lekarzom i prawnikom nigdy

Gość karolek krk
ciocia pralinka- takie dziewczyny to naprawdę rzadkosc. U mnie na osiedlu prowadzi taka salon, tez zwyczajna dziewczyna z bloków. W ciągu 5 lat otworzyla kolejne 5 salonow, jeden kazdego roku, ma po prostu głowe do biznesu, wie jak przyciągnąc ludzi. Przeciętna fryzjerka po zawodówce to jednak idiotka która poszła tam bo lubi fryzury, nie ma pomysłu na życie.

Gość badbssf
wszedzie w sklpeach zaczepiaja mnie ekspedientki chetne sie umowic nad woda, basenie klasa srednia po szkole sredniej woooow co za osiagniecie;> na imprezach same studentki szukajace bogaczy by bylo je stac na zycie na poziomie wooow;>

to Ty masz pewnie duze osigniecia ze stawiasz takie wymagania?

Gość badbssf
tak, mam skonczone studia, niezla prace i jesli juz to szukam kogos na swoim poziomie a niestety wszystkie kobiety na poziomie sa zajete i to jest niestey prawda

wyksztalcony nie znaczy ze madry

Gość badbssf
to sie rozumie samo przez siebie;>

mowie ogolnie ze wyksztalcony czlowiek niekoniecznie jest taki inteligentny, nie mowilam o Tobie

Gość Pryszcz na czyraku
Dobrze, że nie żyjesz sobie powiedzmy w takim XIII wieku bo musiałbyś zadowolić się facetami :classic_cool:

Gość LOVEE45676
ojej.. widac nawet taka po zawodowce cie nie chce a wogole sa zawodowki jeszcze? moja kuzynka jest w tech. fryzjerskim... wiec i matura zarazmoj maz robol po podstawowce zarabia 30 tys majac firme budowlana a ja po studiach 1200 i co?kto gorszy?

Gość badbssf
ja tez nie miałem na mysli ze ta uwage skierowana byla do mnie do kolezanki wyzej: oczywiscie ze nie musz sie umawiac i sie nie umawiam, bo z taka dziewczyna napewno nie bede a nawet jeslo sie z nia spotkam to mi powie ze chce ja wykorzystac wiec po prostu szkoda czasu

Gość badbssf
ja poszedlem na studia by zdobyc jakas wiedze, by pracowac w normalnych godzinach i miec wolne weekendy, niezle zarabiac i nie wracac do domu styrany w smarach albo betonie to co przytoczylas dotyczy wypowiedzi jakiegos " chlopca" nie mezczyzny po studiach to raz a po drugie ten temat dotyczy kobiet nie mezczyzn

Gość Pryszcz na czyraku
A co studia mają wspólnego z seksualnością (płcią)?

Gość badbssf
A co studia mają wspólnego z seksualnością (płcią nic

Gość Pryszcz na czyraku
Równie dobrze mógłbyś napisać, że nie będziesz rozmawiał z facetami po zawodówce. Twoi rodzice skończyli studia?

Gość Pryszcz na czyraku
"nic" Skoro nie mają nic wspólnego a Ty twierdzisz, że nie spotykalbyś się z kobietą bez nich to po co chciałeś się z kobietami spotykać...Inaczej: Po co one miałyby się spotykać z Tobą?