Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany jestem ;[d

poznałem dziewczyne z internetu, oszukała mnie, dała nieswoje zdjecia:(

Polecane posty

Gość załamany jestem ;[d

tak fajnie sie pisalo, piekna mądra to nie moglo byc prawdziwe spotkalismy sie i przyszla zupelnie inna osoba nie dosc ze duzo brzydsza to oszustka :(

Gość zdarza się, trzeba byc
ostrożnym, najlepiej sprawdzic na skype ;p

A gdyby wyslala swoje prawdziwe dalej bys z nia tyle pisal i byl taki zachwycony??? Zreszta internet to jeden wielki pic na wode.

Gość martinnn
no jesli by mu sie nie podobala to by z nia nie pisal, to chyba jasne, a tak zrobila go w chuja i zmarnowala jego cenny czas

swego czasu nigdy się nie zawiodłem. Byłem wręcz miło zaskoczony. Każda conajmniej na 7 i do tego wulkan w łóżku.

Dlatego nie warto zbyt bardzo angazowac sie w znajomosci przez internet przynajmniej do pierwszego spotkania:) Mimo,że sama poznałam swojego narzeczonego przez internet i jesteśmy razem prawie 3 lata:) To i tak ciężko mi uwierzyć, że związki przez internet mają szanse się przebić do realnego świata. W moim przypadku jednak postawiliśmy na szczerość ii chyba dlatego do dziś jesteśmy szczęśliwi:)

Gość martinnn
znajomosci przez internet sa coraz czestsze i beda coraz cestssze:)

O tym właśnie pisałam. Szczerość to podstawa:)))) P.S. Swoją drogą jestem ciekawa jak zareagowałeś , kiedy ów wybranka okazała się inna niż na zdjęciu?

Gość martinnn
a jak mial zareagowac, pewnie posiedzial z nia jakis czas zgrzecznosci i wrocil do domu

" tak fajnie sie pisalo, piekna mądra to nie moglo byc prawdziwe spotkalismy sie i przyszla zupelnie inna osoba nie dosc ze duzo brzydsza to oszustka" Oszustka, bo nie napisała Ci prawdy o sobie ? Uroda to rzecz gustu , pewnie jesteś estetą i masz zajebistą wyobraźnię. Człowieku , zanim się znów "zakochasz" netowo, postaw sobie "tarota" :(((

Gość martinnn
oszukala go bo wyslala mu cudze zdjecie, co tu jest niezrozumialego?

TO chociaż dobrze,że on pokazał klase:)) Gorzej gdyby po prostu uciekł. Zastanawiam się co myślała sobie ta dziewczyna wysyłając mu nie swoje zdjęcie-następnie spotykając się z nim w takim zakłamaniu... Jestem kobietą,alee płeć damska to dużo bardziej skomplikowana część naszego społeczeństwa, niżeli można by było pomyśleć.

Gość martinnn
nie no jak uciekl, bez przesady

A no oszukała i w tym tkwi problem...gdyby nie zataiła prawdy może "zakochał" by się w jej prawdziwym obliczu:)

Zrozumiałam , ale wiem też , że dość często wpadają w "przesadyzm" ; Wyobrażają sobie idealną kobietę +inteligencja wypasiona, dodatkowo nakręceni nadzieją na cudowny związek , bądź seks w biegu...a tooo? No i co....bedzie nadal szukał ;

Gość martinnn
pewnie myslala, ze koles jest desperatem, ze nawet jak kto inny przyjdzie, to i tak sie zdecyduje bo i to baba i to baba, a zdjecia uzyla jako wabika zeby doprowadzic do spotkania z ofiara

Gość załamany jestem ;[d
oczywiscie ,ze mnie oszukala !! ślepy nie jestem to były dwie rozne osoby, owszem bardzo podobne ale rozne- np ta na zdjeciu miala pipeprzyk na policzku a w rzeczywistosci brak, poza tym zupelnie inne usta. Nawet mnie nie przeprosila, mysli pewnie ze sie nabrałem jak los i znow sie spotkamy. Fajnie sie rozmawialo ale w ogole mi sie nie podoba :O mialem w glowie obraz tamtej dziewczyny a teraz ju zawsze bedzie mi przypominala oszustke teraz trzeba ją spławic bo znow chce spotkania

Gość martinnn
wiem ze mozna latwo popasc w fantazje, ale tu mamy do czynienia z sytuacja kiedy to laska bezczelnie wyslala facetowi CUDZA FOTKE:)

Nie rozumiem tego dawania nie swoich zdjęć, lub ulepszonych. Ja bym czuła się jak dureń dając nie swoje zdjęcie, lub zmienione a na spotkaniu oczami świecić. To śmieszne jest... Poznałam wielu ludzi przez net, jeszcze takiej sytuacji nie miałam. Jeśli facet patrzy bardzo na wygląd, to talkiego po prostu lepiej ominąć niż oszukiwać, po cholere........ hahahahha.

Nie wiem po co takie akcje zfotkami.Przeciez wczesniej czy pozniej wyjdzie szydlo z wora.Tak samo jak opozniania wymiany fotek.Naturalna rzecza jest dla kobiety i faceta,ze wyglad w jakims stopniu sie liczy.

Mężuś ? O cho cho.....Ty rządzisz , nie ja :DDD Jestem w pracy, bierz miotłę i mopa i jazda do kuchni :DDD

Gość ghjfjhfkdghjjh
Sory ale bardzo duzo kobiet daje najczescjej przerobione zdjecia, niby udaja takie idiotki a potrafią korzystac z photoshopa/gimpa, robią sobie talie, zmniejszają wielką dupe, garbaty kartoflany nos, kasują pryszcze i blizny :O żenada myslisz, ze przyjdzie fajna dziewczyna ze zdjecia a tu zonk, paszczak z kilogramem tapety

NOX.....dlatego nigdy nie udostępniam swoich zdjęć , bo nie jeden na zawał by zszedł - natychmiast :)) Taka paskuda jestem :(((((

Miała nadzieję,że go rozkocha a potem już z górki :)) Chłopak się nie dał i bardzo dobrze. Oszustwa są brutalne. A co do tego, że Ci się fizycznie nie podoba tylko z charakteru to może jesteś w takim wieku , ze "cycki" są wazniejsze niż mózg. Mimo wszystko życzę bardziej udanych podbojów:)

LCroft zapewne przesadzasz moja droga:) I faceci może dostali by zawału ,ale z zachwytu:)) Więcej pewności siebie:)

"myslisz, ze przyjdzie fajna dziewczyna ze zdjecia a tu zonk, paszczak z kilogramem tapety " Wniosek prosty !!!! Przyjmować rzeczywistość jaka jest ....sami ją tworzymy . I drugi punkt.....korzystać z realu nie bawić się w wirtualne miłości :( No...dobra, dobra...tylko bez gromów proszę ...tak sobie pitolę palcem po stole :DDDD