Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkuuurwionyyyyy

WSZYSTKO MNIE WKUURRWIA!!

Polecane posty

Gość Wkuuurwionyyyyy

Wszystko! Ojciec sprzedaje juz 3 lata apartament z 24 mieszkaniami. Mowie mu sprzedaj POJEDYNCZo bo nikt w tych czasach nie wylozy 6mln na zakup calosci. On wie swoje, sprzedaje jako calosc. Zblizam sie konca studiowania, mialem obiecanego nowego Mercedesa CLSa na koniec a budynek sie nie sprzedaje i w pizduu idzie moj plan. Zamiast sprzedac pojedynczo mieszkania albo obnizyc cene to on szuka frajera na calosc. Mam wujka z ktorym kiedys duzo spedzalem czasu, teraz ma zone i w ogole nie moze wyskoczyc pograc ze mna w squasha(gralismy zawsze). Przez 3 miesiace nie mial nawet godziny zeby pojsc ze mna. Wszystko przez jego zone, dorwala bogatego i caly czas gdzies wyjezdzaja bo ona z biedy pochodzi i nadrabia mlodziencze czasu. Kiedys jezdzilismy po salonach samochodowych, testowalismy auta a teraz NIC!!!!. Maja kupe pieniedzy i caly czas gdzies wyejzdzaja bo ONA na dupiee nie moze usiedziec. Ojciec na samochod odlozyc mi nie moze bo mimo tego ze zarabia 40k miesiecznie to mamy strasznie duze wydatki: siostry i moje zagraniczne studia to polowa pensji ojca, do tego dochodza duze wydatki w Polsce i nie da sie odlozyc mi na samochod. Musialem sie wygadac

Gość Wkuuurwionyyyyy
Co ja mam zrobic? studiuje i nic nie moge zrobic

Gość Nie ma latwoooo
w zyciu!!