Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkamoja

antybiotyki CECLOR a miesiezne dziecko

Polecane posty

Gość majeczkamoja

witam, ze wzgledu ze jeste swiezo upieczona mama to zwracam szczegolna uwage na to co podaje mojemu maluszkowi. moja coreczka ma 6 tyg i zapalenie obydwu uszu od ulewania sie ( pokarm dostal sie do uszu). najpierw dostala zastrzyki dozylnie ale ja sie nie zgodzilam na szpital dlatego iz te zastrzyki sa bardzo nie bezpieczne i moga powodowac powiklania a poztym sam lekarz powiedzial ze szpital to by byla ostatecznosc bo ona oglnie jest zdrowa tylko te uszka i w szpitalu napewno by zlapala jakas biegunke lub zapalenie pluc, wiec dal jej zawiesine co tez dla niej jest nie bezpieczne poniewaz nie moze jej sie ulewac po jedzonku bo to antybiotyk i by jej wszystko podraznil, czy ktoras z was podawala swojemu malenswtu antybiotyk CECLOR?? dodoam ze jeszcze musze jej czesto czyscic nosek SOLIKIEM a potem psikac jecze EUPHORBIUM. mialyscie podobne przypaki??

Gość majeczkamoja
karmie piersia wiec czesto zdaza jej sie ulewanie

Gość co to sie robi
wiesz uwazam ze lepiej by bylo gdyby mala jednak polezala w szpitalu pod kontrola specjalistow...bez przesady szpital nie jest po to by zarazac ale zeby leczyc...ja osobiscie spedzilam ze swoim synkiem 2 tyg w szpitalu...bylam zalamana gdy pediatra dawala mi skierowanie na szpital ale gdy sie juz tam znalezlismy zrozumialam ze dobrze sie stalo...maly mial swietna opieke, wszyscy reagowali na najmniejsze zmiany zdrowotne maluszka...wracajac do ciebie tym bardziej ze mala ma zapalenie uszek...pozniej moze przerzucic sie na cos gorszego i mala bedzie niepotrzebnie cierpiala i predzej czy pozniej i tak szpital bedzie nie unikniony

Gość mamusikaaniusika
Ja dawałam, jak córcia miała ok. 2 miesięcy. Też miała zapalenie ucha od ulewania. Lekarka nie proponowała szpitala.