Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez klapek na oczach

Czy jest agresorem?

Polecane posty

Witajcie. jestem z facetem od 4 lat, ale dopiero teraz zaczynam widzieć jego wady. I nic w tym nadzwyczajnego - bo wady ma każdy, ale zastanawiam się, czy jego zachowania nie świadczą o tym, że kiedyś mogę mieć przy nim zjebane życie. Dyskutowaliśmy na pewien temat po kilku drinkach z nim i jego bratem. Wyraziłam jasno swoje zdanie nt jego postępowania, które nie postawiło go w zbyt dobrym świetle; popierając przy tym jego brata. Po kilku potyczkach słownych stwierdził,. że jestem głupia, a to on jest handlowcem i zna się na rzeczy (w tej sytuacji absolutnie nie miał racji). Wyszłam, zajęłam się myciem naczyń. Przyszedł, siłą zaciągną mnie do pokoju, żebym go wysłuchała (nie chciałam iść), zaczął mi wielce wszystko tłumaczyć, przeklinając przy tym. Kiedy skończył, wyszłam bez słowa. W nerwach powiedział mi, żebym spała na dole lub na dworze. Miałam ochotę iść na nogach do swojego domu (40 km). Zostałam, później zaczął mnie przepraszać... Czy taki facet wg Was może być normalnym mężem i ojcem?

Gość :),
po slubie bedzie tylko gorszy

W jego oczach widziałam tyle zła, tyle negatywnych emocji, że przez chwilę się go bałam...

Gość ale masakra normalnie
niby 4 lata z facetem, a nie wie, że facet nie zniesie bycia negowanym/poniżanym itd itp przy innym facecie... ogarnij się i jak chcesz mu coś zarzucić rób to w 4 oczy

zapytał mnie o zdanie więc je wyraziłam - co to świętej krowie facetowi nie wolno już prawdy w oczy powiedzieć? Gratuluje podejscia