Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatekk91

pukane w brzuchu. Ciaza

Polecane posty

jestem w 34 tyg ciazy i od klku tyg czuje pukanie na dole brzucha takie co 2-3 sek przez jakis czas. To na pewno nie sa ruchy dziecka bo inaczej je odczuwam. Jak myslicie czy to moze byc czkawka?

Gość dsdaaaa
moze czkawka moja corka czesto miała czkawke jak była w brzuchu to własnie takie uczucie dziwne jak psizesz

Gość num lock 888888
to czkawka-mój miał tak odkąd zaczął sie ruszać i kopać-zwłaszcza wieczorem-takie właśnie miarowe pukanie w brzuchcu

No wlasnie, bo juz sie zaczelam zastanawiac i niepokoic:PP tylko ze ja czuje to pukanie tylko w jednym miejscu, ty tez tak mialas?

Gość dsdaaaa
ja juz nie pamietam ale jak ejstes w 34 tyg to dziecko sie juz nie obraca tak czesto tylko w 1 pozycji jest i temu

Gość num lock 888888
tak w jednym miejscu-nie ma sie czego bac-maleństwo napiło sie wód i ma czkawkę ;)

tak wlanie mysle, bo ja to pukane:P czuje od kilku tyg a dzidzius glowa w dol jest zaledwie ze 2-3 tyg, to czemu teraz i wczesniej czuje to samo pukanie w tym samym miejscu??:P

Gość dsdaaaa
najgorsze było u mnie jak była głowa w dól bo wtedy tak w dole jakby w pochwie to odczuwałam niezbyt przyjemne uczucie