Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

wrozby w wersji hard, tylko dla zdecydowanych I odwaznych.

Polecane posty

Gość puooo666
bliznieta, kobieta ;>

Gość kilinarka
nie zgadza sie...napisalas ze umre stara pann kiedy jestem juz mezatka...w lozku niby jestem kiepska a moj maz mowi ze rewel;acyjna...woec kijowo wrozysz

kiliniarka dziś jesteś mężatką, jutro będziesz rozwodką... a że Twój mąż mówi, że jesteś dobra wcale nie oznacza, że jesteś. Mówi Ci tak, żeby nie sprawić Ci przykrości.

Bliśnięta: jak na bliźniaków przystało lubisz całować się w męskiej ubikacji, a przy tym prosisz kochanka aby cały czas spuszczał wodę, gdyż Cię to bardzo podnieca. W najbliższym czasie nic ciekawego Cię nie spotka poza tym, że w domu chłop przywita Cię z bejsbolem za Twoje ostatnie wybryki. W łóżku jesteś jak kapeć. Leżysz w nieodpowiednim miejscu i w nieodpowiedniej pozycji, czekasz, aż ktoś włoży w ciebie przysłowiową "stopę" W pracy jesteś uważana za osobę skrytą, gdyż cały czas chowasz głowę do szuflady, a gdy ktoś do Ciebie zagada udajesz, że śpisz.

Czy będę z tym któego kocham? czy jest nam pisana przyszłość? Czy on ma plany przyszłościowe wobec nas :)

Gość Dagmara72
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość gość
Boże genialne, usmialem się

Gość Luiza1966
Jedyna wróżka, która sensownie przepowiedziała moją przyszłość to Pani Grażyna, jej strona to http://wrozkagauri.pl jeśli dobrze pamietam.

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.