Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liliana777

Jakie znacie sposoby na większy wzrost w wieku 25 lat? Pomocy proszę.

Polecane posty

Gość Ertix
A ja jestem facetem, mam 20 lat, i tylko 173 cm wzrostu. I co? Nic. Nie narzekam, chociaż nie przeczę, że chciałbym być wyższy o 12 cm bo przy byle jakiej pannie wyglądam jak 13-stolatek, no ale cóż...

Gość gość
U faceta to moze wygladac OK, kobieta bedzie po takich cwiczeniach wygladac dziwnie

Gość gość
Ja tam lubię niskie laseczki ;)

Gość zxxx
wal gruche:D i nie jedz soli!!!!

Gość thyme
Liliana, i jak tam? ćwiczyłaś z tym programem, były jakieś rezultaty? Odpisz proszę, sama chętnie bym urosła :)

Gość gość2017
Ludzie ogarnijscie się. Nie istnieją żadne ćwiczenia na wzrost, żadne zwisy, drążki itp. To jest czysta genetyka to ile ma sie wzrostu. Wiem to bo sam byłem zainteresowany tematem i dowiedziałem się tego wszystkiego od dużej liczby lekarzy, wfistow w szkole, instruktorów na siłowniach. Nawet jeżeli komuś uda się wyciągnąć te kilka milimetrów na drążku, to i tak grawitacja sprawi że z biegiem czasu wzrost wróci do poprzedniego. Poza tym człowiek po 21 roku życia nie rośnie. Mam nadzieję że zaoszczędziłem niektórym masę czasu, nerwów i flustracji z powodu nieosiągalnych efektów. Tyle w temacie. Pozdrawiam

Gość gość
ja słyszałam o jakiejs ankle weight technique, sa strony obcojęzyczne na ten temat, ale zwykle sie rosnie ze 2,5 cm, nowa technika oparta o mikrostruktury

Gość Wzrost

Polecam codziennie przed snem słuchać tego: https://dausel.co/rFSSMv

Gość Pikulek

Dobrze że nie jesteś facetem bo są tacy co mają 170 szeroką szyję po sterydach i to jest koszmar