Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vendetta1988

Penis nie wchodzi, jestem załamana/ spięcie

Polecane posty

"Rozmowy w toku", Kraków. 1. Wybór tematu/ prowokacja (jak kto to nazywa) 2. Zainteresowanie jak największej liczby ludzi. 3. kontakt z wybranymi i zaproszenie do programu. Kafateria, Gumtree kat. społeczność, Top ogłoszenia, etc.- główne miejsca gdzie pozyskujemy zainteresowanych do udziału w programie. Tak więc przepraszam wszystkich urażonych PS: Po doświadczeni jakie mam, ok. 10% wpisów to prowokacja medialna.

Gość sila 666
mialam ten sam problem - leżał w psychice. Mialam 19 lat i przez pol roku probowalam z chlopakiem współżyc. poszlam do ginekologa - powiedzial ze wszystko jest we mnie ok. Nastepnego dnia współżylismy. Czasami problem jest w psychice. Myske że dla mnie było to za wczesnie. Byłam bardzo niesmiala a to byl mój pierwszy poważny związek.

Gość obozowy 69
nasmaruj drzemam, miodem albo roztopionym woskiem ze świecy. w twoim przypadku może być potrzebne smarowanie kurzym gównem na pewno wtedy wejdzie

Gość *Bambino*
Dużo zależy od faceta. To też psychologia. Facet musi dać dziewczynie poczucie bezpieczeństwa i przekonać jej podświadomość, że to nic strasznego, a wręcz przeciwnie. Może na początek nie ma co się spieszyć, tylko pozwolić kobiecie oswoić się ze sobą i penetracją. Najpierw masaże, pieszczoty, minetki, potem jeden palec, dwa palce, trzy palce i delikatnie i po woli. A tak pozatym, nie nalezy zaczynać seksu od rozmiaru członka 22

trzeba by się zastanowić i zdiagnozować, przyczyny pochwicy, może tylko psychiczne i wystarczy wizyta u seksuologa, a może inna jest przyczyna. Zdarzają sie faceci z mini-fiutkami, to i moga byc kobiety z mini -pochwą.