Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.incognito.

Jaka powinna być wymarzona kobieta/partnerka

Polecane posty

chodzi mi o wygląd, inteligencje, ambicje, marzenia, jej dom rodzinny, jej aktualne miejsce zamieszkania, temperament, znajomych, kontakty z współpracownikami, posiadane dobra materialne i wykształcenie

Gość mojżesz winetu
ładna, dobra w łóżku, zadbana, szczupła

Wiem ze każdy ma nieco inne oczekiwania.... Dlatego rozważmy taki typ: Pan 30-35 lat posiadający stałą prace, mieszkający sam, wyższe wykształcenie, rodzice - przynajmniej 1 posiadające wyższe wykształcenie.

Gość mojżesz winetu
to wybierz się na uczelnie wyższą albo do powaznej instytucji a nie pytasz na tym forum.

Gość dhsdhhs
a jakie znaczenie ma to jakie wykształcenie maja rodzice??? ładnie oceniasz ludzi moja kuzynka jest doktorem na UAM, wykładowcą , a rodzice maja średnie...

temat nie taki prosty... ale mam nadzieje, że ktoś się zastanowi i odpowie. Zastanawiam sie jakie rzeczy sa istotne, jakie mniej i jakie niezbędne a jakie kategorycznie odstraszają ale odpowiedzi to już sobie ew rozłożę na czynniki pierwsze.

Gość Osmyy
zadbana, inteligentna, w ambicjach i marzeniach podobna do mnie, dom rodzinny i miejsce zamieszkania nieistotne, temperament - duzy, znajomi - na poziomie, sympatyczni i zyczliwi, zyczliwa, nieistotne, co najmniej zawodowe. :P :P :P

Gość Pryszcz na czyraku
no cóż. Określając "typ" odpowiadających demaskujesz jakby cel powstania tego topiku.

No to rozbuduje przedział... Pan 30-35 lat posiadający stałą prace, mieszkający sam, posiadający wyższe wykształcenie, rodzice - przynajmniej 1 posiadające wyższe wykształcenie, zrównoważony emocjonalnie, opanowany zainteresowany załozPan 30-35 lat posiadający stałą prace, mieszkający sam, wyższe wykształcenie, rodzice - przynajmniej 1 posiadające wyższe wykształceniem rodziny. Zastanawiam się na ile panowie wolą kogoś na swoim poziomie a na ile niżej. I jakie elementy powinny być niżej niż u niego.

ja mam raczej spokojna osobowosc, a moja zona jest kobieta wladcza, ambitna, wyksztalcona, jej oboje rodzice maja wyzsze wyksztalcenie

Nie nie szukam tu danego pana... naturalnie tak się złożyło że szukam, ale nie wierze w internetowe znajomości. Chciałabym poznać lepiej daną grupę i zobaczyć czy odpowiedzi są podobne czy jednak odmienne.

Czy lubisz ich odwiedzać? Czy w jakis sposób cie kiedykolwiek poniżali? Czy macie jakieś problemy w kwestii posiadania i wychowania dzieci?

Gość Pryszcz na czyraku
Ale o jakim poziomie mówisz? Poziomie zadufania w sobie?

a wiesz, ze jak sie kogoś pokocha to okazuje się, że ten ktoś to wcale nie jest książę z bajki, wyśniony i wymarzony, ale jak grzmotnie piorun sycylijski to nie ma znaczenia czy to taki jak z wyobrażeń czy nie, miłość jest slepa

Wiem ze to może być głupie ale spotkałam już kilku panów którzy dają mi listę pytań do odpowiedzenia i zamiast naturalnie dać się sprawa toczyć bardzo dokładnie mnie analizują... Dostałam szoku za 1 razem, teraz zastanawiam sie na ile te rzeczy są istotne i dla kogo

bibizzoo - nie mówimy o mnie. mam pytanie i chciałabym znaleźć też tu choć ciut wiedzy by móc odpowiedzieć sobie na moje pytanie.

Gość Pryszcz na czyraku
czyli tak: Nie szukasz żadnego pana tutaj bo nie wierzysz, że możesz znaleźć w sieci takiego, którego szukasz. jednak interesują cię opinie Panów z sieci, którzy kropka w kropke przypominają pana, którego szukasz nie w sieci. (?) Jak bardzo wydaje Ci się wiarygodne to co usłyszysz?

kiedys uważałam ze miłość i lecimy razem za rękę... po porażce związku wiem ze pewne rzeczy sa nie do przeskoczenia. Założyłam sobie jakieś wymagania ale zdziwił mnie poziom przemyśleń panów!!! Pozytywnie! Pytam tylko o to jakie powinny być te kryteria zdaniem panów. Jest to dla mnie bardzo ale to bardzo ciekawe.

Gość Pryszcz na czyraku
Każdy kto wręcza komuś jakąś listę z wymaganiami do odhaczenia to dla mnie idiota, który traktuje innego człowieka przedmiotowo a dodatkowo śmie zakładać, że ten ktoś umie czytać:P

jurek a Ty nie wiesz że najlepsza tesciowa jest na 102? sto metrów za domem 2 metry pod ziemią

Pryszcz na czyraku - nie szukam tu bo jak usłyszałam mój wygląd sprawia problem, człowiek pisze i widzi porozumienie itd a później myśli ze to żart... dlatego spotykam się w życiu normalnym. Wiesz... kto pytanie nie błądzi

Gość Vink
@.incognito: "Pan 30-35 lat posiadający stałą prace, mieszkający sam, wyższe wykształcenie, rodzice - przynajmniej 1 posiadające wyższe wykształcenie"... Chcialam sie tylko zapytac, co Ty reprezentujesz swoja osoba? Czym Ty mozesz sie "pochwalic"?

Gość Pryszcz na czyraku
Jak to Twój wygląd sprawia problem? Komu? I z jakiego powodu?