Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.incognito.

Jaka powinna być wymarzona kobieta/partnerka

Polecane posty

Ja sie czasem zastanawiam czy to juz tak wygląda.... Do zabawy to szał i emocje a na poważnie rozmowa gorzej niż biznesowa... Kontrakt jeśli oboje spełniamy kryteria... To przykre, spełniamy kryteria i co dalej... rozmowa poznanie znajomych, rodziny i co? Plany dalsze dalej a serce się nie wyrywa do wybranka... Dlatego myślę sobie ze robicie panowie podział i granice nie do przeskoczenia.... kochanka | żona Zwłaszcza ze ten sam facet koleżankę przeleciał i olał a mi nosi kwiaty i opowiada o swojej rodzinie i planach. Mam szok bo go poznała i nie mogę uwierzyć, że to 1 osoba...

No mój temperament to chyba w kuchni gotując...... sądziłam ze szukam spokojnego trochę zakompleksionego a tu szok... pan lubi sie bawić na motorze quadach itd... przy mnie jest bardzo spokojny i rzeczowy... Czuje sie jakby ktoś to nakręcał i niedługo miała sie pojawić widownia ze śmiechem i oklaskami.... nie wiem tylko czy dla niego czy dla mnie

No chyba niestety mam racje... Tacy są w pracy albo bawią się pannami... a taka jak ja to do słuchaniu o jego problemach i na oficjalną żonę...

Gość Pryszcz na czyraku
No niestety...Po coś ten "poziom" osiągali przecież. Na pewno nie po to, żeby Cie nosić na ręcach

Gość Pryszcz na czyraku
W iskrze nie ma nic magicznego

Gość _Nadja_
Pryszcz na czyraku A tu pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą!! Bez iskry to tak jak ktoś już pisał. Wszystko na najwyższym poziomie ale wieje nudą i przewidywalnością, brakiem pasji, etc.

Gość Pryszcz na czyraku
Chodziło mi tylko o to, że iskra to zjawisko fizyczne a nie magiczne

Gość _Nadja_
I już Cię lubię!!

Gość Pryszcz na czyraku
Nie dużo Ci trzeba do "zalubienia" Czy to przypadkiem nie zbytnia wiara w ludzi ew naiwność?

fizycznie ok, charakter no... gdzieś te nadmierne ambicje i żywiołowość wcięło... żyje na poziomie, ale jestem chyba nudnym domatorem

Gość buquile
Znana strategia kobiet: na początku naściemniać, poudawać i czekać, aż go weźmie. A jak już wg niej się zadurzy to wtedy wylewają prawdę, sadząc, że już nie ucieknie, bo jest "należycie przywiązany". Co ciekawe strategia równie często stosowana co nieskuteczna, bo zakłada jechanie cały czas na uczuciach a nie na świadomej decyzji. A w przeciwieństwie do romansu, do związku uczucia juz nie starczają, musi być decyzja i wiernośc tej decyzji.

Gość _Nadja_
Wbrew pozorom jestem bardzo ostrożna i nieufna ale spodobał mi się Twój refleks i inteligencja. Jednak za moment dostałam "obuchem po głowie". Nie wiem czy to dobrze czy źle?? Jestem spontaniczna - w granicach rozsądku - taka wariatka ale nie w pejoratywnym znaczeniu. I uważam to za bardzo pozytywną cechę w swojej osobowości.

Gość Pryszcz na czyraku
Chodziło mi o to, że iskra powstaje w wyniku działania praw fizyki a nie magii, która z definicji nie kieruje się żadnymi prawami. Mówiąc "fizyczne" nie chodziło mi o uczucia jakie są wywoływane w patrzącem przez obserwowanego swoim wyglądem. Rozważając zakochanie się jako coś magicznego ryzykujemy dlugi lot w dół studnia bez dna. Żadnego punktu zaczepienia oprócz "magicznej iskry" W dodatku jej magiczność powoduje, że nie mamy pojęcia jak ją wywołać po raz kolejny co biorąc od uwagę efemeryczność iskry staje się koniecznością. opierając się na iskrze magicznej jako przesłance niosącej jakiewś informacje jest szaleństwe. Pod tym wzzględem autorka tematu ma rację.

Gość Pryszcz na czyraku
Przepraszam za tego obucha...to było w celach dydaktycznych;)

Gość DyzioI
Ty golka ile masz lat 12?

Gość _Nadja_
No tak.. I do tego taki elaborat.

Gość Myślę, że właśnie taka
zadbana, nie potrzebująca dużego makijażu by wyglądać ładnie nie jak potwór, miła, wrażliwa, szczera, nie zachowująca się jak księżniczka.

Gość Pryszcz na czyraku
Etam elaborat :P

Gość _Nadja_
No dobra, niech Ci będzie. Czas zbierać się do domku. Ale temat interesujący. Więc wypowiadajcie się panowie. Jakie lubicie kobietki i jakie cechy charakteru i nie tylko cenicie w nich sobie.

Gość Pryszcz na czyraku
Ja cenię sobie nieokiełznaną ciekawość. Głównie w kwestii tajemnic rozporka jak również determinację w dążeniu do jej zaspokojenia...ciekawości:)

Gość Pryszcz na czyraku
pozycja społeczna to nie jest cecha charakteru ani niczego innego

Gość Pryszcz na czyraku
zresztą tak samo jak stabilizacja

Nie pytałam o cechy charakteru.... pytam także o posiadane dobra materialne itd.... widać czytanie ze zrozumieniem i interpretacja to coś czego tu nie zastanę Dziękuje za wypowiedzi.