Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22os

Test ciążowy

Polecane posty

Gość kwiatek22os

Witam Zrobiłam sobie dwa dni temu test ciążowy i wyszedł pozytywny, mimo że druga kreska jest ciensza i jasniejsza, powtórzylam test na drugi dzien i wyszedl negatywny a po czasie pokazala sie druga kreska. Poza tym okres spoznia mi sie juz 2 tygodnie a podbrzusze lekko poboloewa, do lekarza zarejestrowalam sie dopiero na za tydzien ( wczesniej nie da rady, gdyz jestem za granica). moze Wy cos podpowiecie? czy rzeczywiscie moge byc w ciazy?

Gość jlhbhbjgbljg
raczej tak

Gość jaroslawka:)
Ja uważam, ze jestes w ciązy...Kiedy zrobilam test za pierwszym razem jedna kreska była jasniutka.. okresu nie dostawałam 2 dzien.. teraz jestem w 25 tyg:)

Gość kwiatek22os
tylko czemu ten drugi wyszedl negatywny a pozniej dipiero pojawila sie kreska? ogolnie mozliwe, ze podbrzusze boli w ciazy???

co do testu, nie potrafie tego wyjasnic :/ na początku ciązy zawsze boli podbrzusze.. ból jest taki jak na okres..

Gość kwiatek22os
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie,ale myśląc albo wmawiając sobie ciąże bardziej zaczęłam na siebie uważać i inaczej patrzeć na swoje ciało, poza tym jak byłam na plaży starałam się nie opalać na plecach...śmieszne ale tak jakoś samoczynnie się działo

sama swiadomosc ze jestes w ciazy sprawia, ze zaczynasz na siebie uwazac i dbac o siebie.. Ja miałam na poczatku tak, ze próbowałam wychwycic ruchy Małej, co nw pierwszym trymestrze było wcale niemożliwe.. Czekałam na jej pierwsze ruchy z utesknieniem.. Az sie doczekałam :)

Gość kwiatek22os
W takiem razie nic mi nie pozostaje jak czekac na wizyte, chociaz wolalabym wiedziec juz teraz....

poczekaj do wizyty:) trzymam kciuki i powodzenia:*

Gość kwiatek22os
Dziękuję :))