Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest zalamana..jak pomoc...

Babcia wziela welniana posciel z pokazu na raty,,

Polecane posty

Babcia ma 85 lat, poszla na jakis pokaz z kolezanka , nagadali im ze to poduszki zdrowotne i superowe no i teraz babcia rozpacza ze glupote zrobila, bo wcale jej niepotrzebne te poduszki a tyle kasy.. W firmie nikt nie odbiera teleofnu, nie dali babci nawet umowy -nie pamieta czy cos jeszcze podpisywala- tylko wykaz kolejnych rat i potwierdzenie wplaty pierwsszej raty.

Gość Profesor Radzi
Za głupotę trzeba płacić, stare to a głupie!!!

Gość laskd
zadzwonić szybko do rzecznika praw konsumenta w swoim miescie i spytać!!

Gość dddddddd
to niech przestanie płacić, a już dostała to? kiedy to było? jest czas na odstapienie od umowy na takich ludziach własnie żerują ile kasy za to ma wybulić?

no wiem,ze glupota:( naczytalam sie na necie ze do 10 dni mozna zwrocic towar wraz z oswiadczeniem wlasnorecznie napisanym ale naczytalam sie tez ze te firmy gowno to respektuja,potem nachodza,strasza bankami , zadaja zaplaty albo cos

Gość dddddddd
jak moga nie respektowac prawa konsumenta???? może odstąpić od umowy i kropka i to migiem

3000 dopiero minely 4 dni od zakupy, jak sie dzis to firmy nie dodzwonie to wieczorem wysylam z babcia poleconym rezygnacje i do firmy -i do banku jaki jest podany na tej kartce, oby to respektowali:(((((

Gość dddddddd
ile????????? 5 tysięcy?????????????? o kuurffaaa

Gość dddddddd
dokładnie tak zrób. co za naciągacze przebrzydłe... szkoda słow

Gość Palomaaa
Idź do rzecznika praw konsumenta, on Ci pomoże napisać stosowne pismo i odnaleźć firmę.

Kurva.... ja po prostu padam.... Pracuje w Credit Agricole i codziennie mam min. 5 klientow, ktorzy daja sie namowic na takie sciemy i jeszcze biora to na raty. Juz w malym palcu mam jak zalatwiac taka sprawe od strony klienta

Tyle razy babci mowilismy by nie chodzila, by nie wierzyla co jej mowia, by nie dyskutowala z telemarkerami, olewala aktywizotorow..do teraz bylo ok, nigdy wczesniej nic babci nie wcisneli, :(:(:( ludzie pilnujcie swoich rodzicow, dziadko!!!!!!! to specjalisci od prania mozgow, maniplanci na tych pokazach:( powinni tego zabronic..

Gość bystraaaaaaaaap
moja mama tak miala i pozniej komornik ja nachodzil a do tego wcisneli jej ze niby wygrala a pozniej przyszly jej raty do placenia. jak mozna tak oszukiwac ludzi

Gość do Justyna Stolarczyk
i nie masz wyrzutów sumienia że tak ludzi wkręcasz??

Gość Profesor Radzi
niech babka sama se teraz radzi, skoro taka dorosła!

do bystraaaaaaaaap i jak to sie skonczyło? ja wlasnie nie chce by jej nachodzili potem:(:(:(

Gość dddddddd
Justyna jak to odkręcić napisz bo to przerażające

Gość do Justyna Stolarczyk
" jak zalatwiac taka sprawe od strony klienta" -jak?

Gość bystraaaaaaaaap
pojechala do komornika i napisala pismo ze nie ma pieniedzy na splaty. i podobno jej uznali i umorzyli a ile w tym prawdy niewiem bo wlasna matka dlugi przede mna ukrywa

Gość wysyłasz poleconym
rezygnację. dzwonisz do rzecznika praw konsumentów i powołujesz sie na niego w rezygnacji. on też może wysłać takie pismo do firmy w Twoim imieniu. najlepiej pójść do takie rzecznika w twoim miescie. jest w kazdym mieście powiatowym i on to wysyła. razem z tą pościelą.

Przeciez to nie ja wkrecam.... Ogarnij sie. Tu chodzi o to. Zakladasz sobie firme, ktora np. ma sprzedawac gary. Podpisujesz umowe z bankiem, ze posredniczysz w kredycie, tzn. Ty znajdujesz klientow, ktorym sprzedajesz swoj towar, podpisujesz z nimi umowe i posredniczysz w kredycie na towar. to tak samo jakbys kupowala komputer w Media Markt. Przeciez rat nie placisz do sklepu, tylko do banku, bo bank zaplacil za Ciebie. Tylko niektore firmy naciagaja ludzi na trefne towary, a pozniej klieci przychodza do mnie ze juz odeslali towar i teraz chca zrezygnowac z kredytu.

Gość powinni zlikidowac akizytorsto
pokazy - zwlascza np w santoriach!! kpina!! i innych telefonicznych sprzedawców, wiadmo, że łapią się najnaiwniejszych,wierncyh,samotnych:(

już ci radzili IDZ DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA!!! ONI W TAKICH SPRAWACH POMAGAJĄ!! A TY SWOJE I SWOJE.

Gość Profesor Radzi
Justyna siedzi, dłubie w nosie i zjada gluty i śmieje wam się teraz w twarz, bo na takich babciach kasiurę trzepie że hej

Gość dddddddd
co to za firma z tymi poduszkami, podajcie nazwe

Justyna a jesli wysle oswiadczenie rezygnacji i do firmy i do banku? Czy bank to bedzie respektował i przestanie prosic o wplaty? ZAraz zagooluje czy jest możliwość spotkania z tym rzecznikiem. CZas leci, to już 4 dni minęły, wieć jesli rzecznik jest niedostepny to wtedy sama to wyślke, oczywiscie poleconym z potw. odbioru.

Gość aniolettta
Justyna, ale ty brzydka jesteś, a twoje bachory spaśne!

firma LAMA GOLD z Poznania, pokaz byl w Krakowie w weekend

Gość Biały Miąższszszsz
justyna, czoło ci się świeci! Oślepłem!

Gość na chłopski rozum
ludzi powyżej 80tki powinni ubezwłasnowolniać bo w większości to głupie jełopy z miażdżycą i Alzhaimerem uważają że wiedzą najlepiej a naiwni jak dzieci z przedszkola....rodziny nie słuchają bo wiedzą lepiej a potem rodzina ponosi konsekwencje ich głupoty mało to historii że takie zdziwaczałe staruszki przepisują majątek obcym ludziom bo im się rodzina odwidziała ? daleko szukać nie trzeba: choćby taka Villas czy Łapicki