Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam opory...

przed zrobieniem loda facetowi..

Polecane posty

Gość mam opory...

Jak w temacie. Nie mogę się przemóc. W zasadzie nigdy tego nie robiłam, on o tym wie i chyba byłby wyrozumiały, bo wiem, że bardzo chce. I w sumie ja też chciałabym, jego minetki są super.. Potrzebuję porady :(

Gość lody lody dla ochłody
zacznij od lizania z dołu do góry, jednocześnie wkładając będąc na górze główkę do ust, tak na początek. a potem to już z górki :D uwielbiam lody :p

Gość mam opory...
To mi niestety nie wystarcza.. :( O samej technice mogę poczytać w necie. Chodzi mi o poradę ze strony kobiet, które miały taki problem..

Jak naprawde będziesz chciała, to opory znikną :P A poza tym to każe ci ktoś od razu, za pierwszym razem robić full-wypas obciaganie? Najpierw zaprzyjaznij się z "zabawka" :D

Gość lody lody dla ochłody
ale w czym widzisz problem ? to Twój facet ?

Gość mam opory...
To mój osobisty facet.. :) Nie to nie tak, że każe - po prostu wiem, że chciałby, ale przecież mnie nie zmusza.. No fakt - pewnie zrozumiałby gdybym chciała się zaprzyjaźnić z "zabawką" :)

Ale w czym tkwi Twój problem? Brzydzisz się, bo tym się siusia? Masz opory, bo obciągają tylko dziwki? "Czy że o co chodzi?"

Gość mam opory...
Po pierwsze - boję się, że zrobię mu krzywdę. Po drugie - boję się, jak zareaguję na spermę. Po trzecie - boję się, że będzie chciał więcej lodów niż stosunków.

Gość AserewER
Zobaczysz jak smakuje serek nazbierany przez niego pod napletkiem. Dojrzałe sery francuskie to przy tym pikuś. Pychotka. Albo jak pomimo tego, że obieca, że nie skończy ci w buzi to jednak spuści ci się do ryja i poczujesz tą gorzką i słoną spermę. Smak taki że się albo porzygasz od razu albo przez cały dzień będzie ci się odbijać tym syfem.

Gość marlboro man :-)
zapraszam udostepnie Ci sprzet do nauki ;-)

"Po pierwsze - boję się, że zrobię mu krzywdę." Że niby jak? :D Chowaj zęby i tyle. :classic_cool: "Po drugie - boję się, jak zareaguję na spermę." Nie musisz od razu łykać. Możesz zacząć od spróbowania spermy oblizując kutasa po wytrysku. Ja smak spermy bardzo lubię. "Po trzecie - boję się, że będzie chciał więcej lodów niż stosunków." Wątpiliwe. Nie znam faceta, który wolałby loda od penetracji. Oczywiście może się zdarzyć, że od czasu do czasu będzie miał ochotę na loda zamiast stosunku, ale nie sądzę, żeby tak było cały czas.

Gość arya
poćwicz na bananie albo ogórku :D

Gość mam opory...
Widzę, że mam do czynienia z profesjonalistką ;) Dzięki :* No dobra - a co z techniką?

Po pierwsze - boję się, że zrobię mu krzywdę. -- maasz zaamiar go gryźć? Po drugie - boję się, jak zareaguję na spermę. -- mało prawdopodobne żebyś wytrzymała tak długo za pierwszym razem Po trzecie - boję się, że będzie chciał więcej lodów niż stosunków -- nie oszukujmy się, do takiego mistrzostwa to masz jeszcze dluuuuga drogę przed sobą

Gość werewer
Następna laska której chłopak robi gówno z mózgu. On cie planuje rzucić i tylko jednego mu brakuje żebyś mu obciągała. Bo inaczej by żałował. Nie zależy mu już na tobie. Będziesz szmatą o której będzie opowiadał chłopakom że mu robiła loda.

Gość arya
technike tez mozesz poćwiczyn na ogórku , wszystko sa się na nim ćwiczyc a co do spermy to sie nie przejmuj , nie musi Ci konczyc w buzi , "chowaj" zęby żeby go nie podrażnic , zreszt mówie Ci ogórek banan i dasz rade :)

Gość mam opory...
Spróbuję z tym ogórkiem :) Dzięki :) Mam nadzieję, że dam radę :)

Ok, ogórek może być, tylko jak przyjdzie co do czegon to pomin etap obierania ze skórki i nie zrywaj się po noż :D

Gość Ant......
A musisz robic loda z połykiem? Mój facet tego nie chce i jak czuje że zaraz dojdzie to przyciąga mnie do siebie.Może umów się ze swoim żeby dał ci znac kiedy czuje że jest blisko finiszu i wtedy przestań. Wtedy możecie zabrac się za seks a on skończy podczas stosunku.

Gość mam opory...
Spróbuję z ogórkiem, a później na żywo.. Najwyżej poproszę go o sugestie :)