Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzo

miłość

Polecane posty

Gość brzo

Czuje, że dzieje się ze mną coś dziwnego. Już raz zetknęłam się z takim czymś. Kiedy podoba mi się jakiś chłopak (kiedy jeszcze z nim nie rozmawiam) jest wszystko okej. A kiedy do niego napisze, zaczniemy sobie opowiadać różne rzeczy i kiedy się z nim spotkam, automatycznie tak jakby zaczynam zauważać jego wady i przestaje mnie interesować. (po za tym czuje się tak jakbym bała się być w związku). W ostatnim czasie wiele chłopaków, próbuje do mnie się zbliżyć. A ja? Ja nie wiem co się ze mną dzieje, bo do żadnego nic nie czuje. Od jakiegoś czasu napisałam do chłopaka, który mi się podobał już od 3 lat. Troche z nim rozmawiałam, ale to nie było to co teraz. Napisałam do niego (już kiedyś z nim pisałam) , początkowo się cieszyłam, ale po jakimś czasie, tak jakby zmieniliśmy się stronami.Teraz on do mnie cały czas pisze i nalega, żebyśmy się spotkali, a mi to przeszkadza. Tak jakbym już nic do niego nie czuła. Czar prysł. NIE WIEM CO JEST ZE MNĄ NIE TAK! Doradźcie jakoś. marta 16 lat - wiem że jest troche młoda, ale doradźcie

Gość będzie okey
Hmm ciężki temat nie wiem dlaczego tak masz ale może być kilka powodów. Może nie dojrzałaś jeszcze do związku nie jesteś na to gotowa, nie spotkałaś tego jedynego, obawiasz się związku. Uważam, że musisz spotkać odpowiedniego chłopaka przy którym poczujesz się bezpieczna i bez obaw mu zaufasz, a wtedy stworzysz dobry związek ;)