Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość wantuback

zaczela mu dawac czesciej doopy i czesciej gotowac i blagac aby jej nie zostawial, wiec zostal przy niej. to bylo 1,5 roku temu, od tej pory jestesmy best friends, on znowu mowi o uczuciach do mnie.... najlepsze jest to, ze wiedziala o mnie wtedy i jakis czas sie starala a teraz widocznie przestala :-O nie widzialam,ze sa takie zalosne baby na tym swiecie ktore mysla , ze jak zaczna dawac tylka i gotowac czesciej to chlop zatrzymaja :-O a on i tak o mnie mysli caly czas :-)

Gość ghjkls
Ale to przy niej ciagle trwa :)) wiec wygrala

Gość prawie perfekcyjna
taaaa..... tak sobie tłumacz :D

Gość wantuback
mysle jednak ze decyzja jego padnie na mnie. Jestem 12 lat mlodsza od niej ;-O myslala, ze juz go zatrzyma grubym doopskiem a tu nic z tego ;-)

Gość prawie perfekcyjna
myśl , myśl ..... tylko się nie spoć :D

Gość wantuback
ostatnio mowil o sprzedarzy domu swojego i ze chce szukac mieszkania dla siebie :-) wiec cos tam nie teges :-) a ja sie nie pytam :-) :-):-) znalazl mi prace w jego miescie i 1 pazdziernika przeprowadzam sie 780 km i bede ciagle przy nim ;-)

Gość wantuback
dodam ze slubu nie maja ;-) lepiej byc nie moze ;-)

Gość na chłopski rozum
" nie widzialam,ze sa takie zalosne baby na tym swiecie ktore mysla , ze jak zaczna dawac tylka i gotowac czesciej to chlop zatrzymaja " a ty co myślałaś ? że facet porzuci wygodne życie z żonką dla młodszej dupy ? co ty masz innego do zaoferowania ? tak samo będziesz gotować, dawać tyłka i drżeć by za kilka lat nie spotkał innej niczym się od tamtej nie różnisz, jesteś tak samo zdesperowana, tylko że ona ma męża a ty nie

Gość wantuback
nie pytam sie go co i jak, jak im sie wiedzie itp bo mnie to nie interesuje ;-) ale jak najwyrazniej jednak postawie na swoim :-)

Gość na chłopski rozum
ha, to skoro oni ślubu nie mają a on mimo to nie chce sie wiązać z Tobą..... to znak że nie warto

Gość wantuback
madralo pisalam NIE MAJA SLUBU I NIE MAJA DZIECI czujesz ?

Gość wantuback
1,5 roku temu poinformowal ja o mnie i chcial odejsc ale ona go zaczela na kolankach blagac by zostal. tylko, ze ja wtedy bylam daleko, teraz bede bardzo blisko ;-)

Gość na chłopski rozum
i tak przegrałaś życie mam koleżankę, całe życie romansowała ze starszymi żonatymi, zawsze taka historia kończyła się tak że żonka jej ryj obiła a facet udawał że tego nei widzi i trzymał stronę żony w efekcie ona do dziś nie ma domu, rodziny, dzieci...dobiega 40chy żaden facet jej już nie chce....a tak jak ty uważała się za ósmy cud świata ty jesteś na najlepszej drodze by powielić jej los

Gość prawie perfekcyjna
jak bardzo trzeba być zdesperowanym ,żeby rzucać ise na zajętego faceta , który na dodatek ma cię gdzieś? co jest z tobą nie tak ? jesteś głupia ? niewykształcona , brzydka ? a moze wszystko razem ?

Gość na chłopski rozum
a wiec straciłaś już na kolesie prawie dwa lata..... jesteś żałosna..... zapamietaj jedno: faceci dobrze wiedzą czego chcą, tylko przed kobietami udają niezdecydowanych żaden facet dobrowolnie nie tkwi w czymś co mu nie pasuje i go uwiera, oni są zbyt prości, zbyt wygodniccy i zbyt egoistyczni na samoumartwianie jemu jest wygodnie z tamtą a ty jesteś idiotką do rozrywki na boku

Gość wantuback
na chłopski rozum jeszcze raz tepoto ONI NIE SA MALZENSTWEM!!! KUMASZ TEPA STRZALO? ona u niego mieszka w JEGO DOMU na jego lasce. nawet pracy nie ma :-O a ja mam zalatwione mieszkanie i prace kolo niego od 1 pazdziernika wiec sie bujaj :-O i ja z nim nigdy nie romansowalam sarbie, nigdy nie bylismy ze soba w lozku kumasz? wszystko wychdozi z jego strony. ja niczego nie robilam i nie robie. a ze szukalam przypadkiem nowej pracy wiec mi znalazl ;-) dziwne ze chce miec mnie przy sobie prawda ? ;-)

Gość na chłopski rozum
piszesz że tamta to desperatka, która mu dupy daje by go zatrzymać.... a ty tego nie robisz ? z tamtej się śmiejesz a nie dociera do Ciebie, że aby ona mu mogła dawać dupy, on musi tego chcieć.....a skoro uprawia z nią seks to najwyraźniej właśnei tego chce a ty idiotko, świadomie uprawiasz seks z facetem, który lubi grać na dwa fronty

Gość wantuback
zadnego boku nie ma i zadnej rozrywki tepa babo ty :-O tak chcialabys abym byla brzydka itp oraz zdesperowana. jeszcze raz powtarzam, ze jestesmy i bylismy przyjaciolmi i ze sie do mnie przybliza a nie ja do niego. zadnych 2 lat nie stracilam - tez bys chciala co idiotko???????? rozni nas ponad 700 km wiec gdzie ja stracilam 2 lata??????? puknij sie w leb zazdrosnico ty :-O

Gość wantuback
jeszcze raz tepa SUKO NIE MIELISMY NIGDY SEKSU DEBILKO!on jest moim najlepszym przyjecielem a wiec pierdol sie :-O co jakas laska chlopa ci odbila ????????? przypadkiem wiem, ze seksu oni tez nie maja ;-) mieli moze 2 razy od tamtego czasu i tyle. ;-) a ja czekam az on od niej odejdzie i wtedy zobaczymy co z nas wyjdzie ;-)

Gość na chłopski rozum
nie mam Ci czego zazdroscić, niby czego ? głupoty i desperacji ? dwa lata z kolesiem kręcisz i kit wciskasz że mu tyłka jeszcze nie dałaś ? już w to uwierzę

Gość prawie perfekcyjna
ale związku żadnego z nim nie tworzysz , mowy n ie ma o wspólnych planach , o narzeczeństwie choćby - tylko ciągle trwasz w oczekiwaniu ... Zastanów isę - czy facet , ktoremu zależy na kobiecie zachowuje isę w ten sposób ? a do października jeszcze daleko i wiele może isę zdarzyć .

Gość zalezy co siedzi w ich genach
to teraz cie wybzyka i olejw 🖐️

Gość prawie perfekcyjna
seksu nie mają .... bo tak ci powiedział ?:D ile masz lat ?

Gość na chłopski rozum
skoro taka szczęśliwa i spełniona jesteś to skąd w tobie tyle złośliwości i jadu ? czyżbyś się bała że koleś się rozmyśli ? w końcu spore szanse mieszkają razem, on ją utrzymuje, ona sie stara być miła :-) a ty jesteś daleko i możesz jej skoczyć

to pewnie sobie poczekasz... Bo skoro koleś dwa lata jest z babką, utrzymuje ją to chyba logiczne jest, ze nie chce od niej odejśc. Żal mi Ciebie, tak szczerze...

Gość wantuback
gowno mnie to obchodzi tepa krowo czy wierzysz czy nie. po raz 5 ci powtarzam ze 1. nie krece z nim od 2 lat ZE JEST ON MOIM NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM 2. ja z przyjaciolmi do lozka nie chodze i nie bede chodzic , wiec z nim nie bylam i nie mam zamiaru dopoki nie bedzie singlem -ON O TYM WIE 3. zalosna to jestes ty dziekuje za rozmowe tepoto :-O dalej bez odbioru

Gość prawie perfekcyjna
czyli to taki lepszy znajomy po prostu ? a o n wie ,ze ty na niego czekasz ?

Gość na chłopski rozum
ja nie jestem żałosna bo nie podrywam "zajętych przyjaciół" nie żyje chęcią rozwalenia komuś związku cała twoja wypowiedź krzyczy "desperacja"

Gość wantuback
tak tak, utrzymuje ja :-) JESZCZE :-) pozyjemy, zobaczymy :-)

Gość zalezy co siedzi w ich genach
czy on jest niemcem czy tylko mieszka w Niemczech?