Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość dzwieczyna z lasuuuuuuuuuuuu
Dziewczyny, ale chlopak jest naprawde w porzadku bo tylko dwa razy seks mial w ciagu 1.5 roku. :) Ona to wie na pewno :)

Gość ottalotta
wantuback odpowiedz mi co on takiego w sobie ma ze tak bardzo go chcesz, bo serio jestem ciekawa co cie do niego ciagnie..

Gość wantuback
Ty tepa babo pisalam, ze udawalam tylko, ze tu pracy znalezc nie moge nie? Spytalam sie go czy jednak pomoze mi zalezc prace u siebie tak jak proponowal 1,5 roku temu wez sie postaraj i poczytaj od poczatku.

Gość Autorka nie jest młoda!
Kasa i własna desperacja ją do niego ciągnie :) Nikt jej nie chciał przez 35 lat, a on ją chce :)

Gość wantuback
nie mam 35 lat mam 30 dobra ide na razie bede pozniej

Gość aga śmieszka
jeżeli to prawda a nie prowo jakiejś nastki, to jest mi przykro że w DE reprezentują nas kobiety z taką chcicą na facetów zajętych, które po studiach nie potrafią same znaleźć pracy i wierzą w każdą bajkę jaką pociśnie "przyjaciel, co to nie uprawia seksu" swoją drogą 1,5 roku bez seksu?? Nie dziwi cię to troszkę:)??? Albo nałogowy onanista, albo impotent:) a może czeka z utęsknieniem na ciebie....:) Jedno jest pewne, urwałaś się z choinki dziewczynko żyjesz w innym świecie

Gość pa pa pa
"bede pozniej" Tia, jasne ;) Ciao, mała 🖐️

Gość pa pa pa
Pośmiali my się, ale już czas żebyś zabrała zabawki ;) 🖐️

Gość dzwieczyna z lasuuuuuuuuuuuu
Czuje, ze facet jest ustawiony bo ma maszyne do mycia naczyn. Oraz wyksztlalcony bo potrafi mieszkania poszukac w immobillienscout24. Nie zapomnijajmy rowniez, ze wsztrzemiezliwy - ten seks 2 razy w roku z obecna partnerka normalnie mnie rozbawil do granic wytrzymalosci! Alez ci sie partia trafia!

Gość prawie perfekcyjna
no i coście baby narobiły ? :D wypłoszyłyście nasza prawie Noblistkę a ja jeszcze w pracy muszę posiedzieć .... ale co ise naśmiałam to moje :D

Gość czy to prawda123
Czy to rzeczywiscie prawda co ja zaczelam tu czytac?? czy ta 'kobieta' ma rzeczywiscie 30 lat? mysle,ze to moze byc jakas nastolatka nudzaca sie podczas wakacji. Niedojrzala, niewychowana i bardzo naiwna

Gość ottalotta
Niestety wygląda na to ze to zwykla polska biurwa, która się nudzila w pracy.. Bo o 17 zrobiła rząd...

Gość Biurwy kończą wcześniej
15, góra 15.30 :) To bezrobotna, dopiero od października ma pracę od swego ksiecia z bajki ;)

Gość keroli
zabawne jest to wmawianie zazdrości :D na kafe siedzi mnóstwo młodych dziewczyn z uporządkowanym życiem uczuciowym, ale nie - one zazdroszczą! jako 20stka w stałym związku korzystająca ze studenckiego życia tak bardzo Ci zazdroszczę ;__; wolałabym mieć 10 lat więcej i uganiać się za jakimś złamasem :(

Gość wantuback
larto ulzylo ci z tymi wyzwiskami? Kto tu jest wulgarny ???? Moj skarb zazdwonil wlasnie do mnie :-) Juz sie nie moze doczekac az bede na miejscu :-)

Gość wantuback
litosciwie to on sie wcale do mnie odzywac nie musial i nie musi bo to ja zerwalam wtedy kontakt i musial niezle wykombinowac aby odzyskac kontakt ze mna ;-)

Gość ooo_o
Jednym okiem zerkam w TV ("Jak rozpętałem..."), a drugim na kafe. Do wantuback: są synonimy słowa "tępa": ograniczona, zacofana, analfabetka, nieuk, ograniczona umysłowo, przygłupia, ciężko kapująca - mam wymieniać dalej? (dziewczyny już wiedzą, kogo one dotyczą, a ty może kiedyś zrozumiesz) P.S. Żebyś ty chociaż zawodówkę skończyła... Marzenie ściętej głowy ;-)

Gość wantuback
tak, tak zazdrosna jestes i tyle wiesniaro ty :-O

Gość wantuback
glupie suki. pilnujcie tylko swoich chloptasiow bo jak bedziecie mialy za czesto migrene i zero ochoty na seks to tak samo was zostawia ;-)

Gość ale jaja...
autorko- nie denerwuj się i nie krzycz. 1.Po co ci stary facet 2. Po co ci facet który lubi robic boki 3.. Pracuj nad poczuciem własnej wartosci.

Gość wantuback
ottalotta Niestety wygląda na to ze to zwykla polska biurwa, która się nudzila w pracy.. Bo o 17 zrobiła rząd... a Ciebie to chyba najbardziej boli ze nie jestem zadna posla biurwa bo w Polsce nie mieszkam co???

Gość wantuback
ja nie krzycze a poczucie mojej wlasnej wartosci jest w porzadku . To wasze raczej szwankuje ze sie tak bulwersujecie :-O nie moj problem chyba. chce go miec i go bede miala i tyle w temacie.

Gość nmhhhgh
Gdyby Cię chciał - zostawiłby ją dla Ciebie. Przecież nie jest z nią z przymusu.

Gość ale jaja...
czemu " wasze"? Ja tu jestem od 5 minut a juz na mnie naskakujesz:-)

Gość ooo_o
Do w.: jak ty się pięknie nerwujesz... Bierzesz to, co tutaj się wypisuje na poważnie? To żal... P.S. Nie było mnie po 17, bo się zapisałam na kurs językowy (opanowuję drugi język obcy) i po prostu się uczyłam. Tęskniłaś? :) Wiesz, zapisz się do jakiejś Volksschule na kurs dojarski czy coś; nie będziesz się nudzić, frustrować i przynajmniej fach zdobędziesz.

Gość wantuback
Kochanie ja panuje bezblednie 4 jezykami :-) zazdroscisz moze dziecko co? Ze tam gdzie jestem nawet za 20 lat Cie nie bedzie :-) ja sie wcale nie nerwuje, to wy mi wmawiacie niestworzone rzeczy :-) moj Ukochany wlasnie smsa napisal :-) o jak mi milo :-) gdyby chcial to by ja zostawil no i tak zrobi jak widac :-) oj widze zal doopy sciska :D

Gość wantuback
ooo_o po za tym nie interesuje mnie co ty robisz :-) po co te tlumaczenia co od 17 robilas ?????? Kompleksy masz?

Gość kevlar
'panujesz 4 jezykami'? Widac dla ojczystego miejsca zabraklo. Nawet prowokacja powinna byc na jakims poziomie bezdennie glupi potworze z bagien.

Gość ale jaja...
PROWO.

Gość wantuback
kevlar zal mi Ciebie :-) przypuszczam ze pisza tu babki ktorych mezowie / faceci nie sa nimi zainteresowani i przypuszczaja ze ON ma kogos na boku. oj jak mi przykro i smutno :-( same jestescie sobie winne :-O i nie to nie jest prowokacja ! a co ty myslisz o mojej polszczyznie nie interesuje mnie dziecko. od 20 lat nie bylam w Polsce a wiec daruj sobie