Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wantuback

Chcial ja zostawic dla mnie ale

Polecane posty

Gość wantuback
Autorka nie jest mloda ales ty tepa :-O nie spoznilam sie ani ze studiami ani z zyciem uczuciowym. jak wiesz cos o Niemcach to wiesz rowniez ze Niemcy studiuja dluzej i pozno zakladaja rodziny, dokladnie po 30 + a co do zmarszczek to nie mam zadnych ;-)

Gość latka lecą a chłopa
jak nie ma tak nie ma. Jednak stare powiedzenie, że jak miała 20 lat to mówiła, ten nie, ten też nie, może inny, a jak ma 30+ to już byle jaki byle był i nie ważne czy zajety czy wolny hahaha stara krowa

Gość wantuback
prawie perfekcyjna nie , nie gowno prawda. nie mieszkam w Polsce tylko w Niemczech od 20 lat wiec sie odczep ode mnie. a ze nie umiem porzadnie po polsku to inna sprawa.

Gość ooo_o
(cytat) "filozofię pedikiuru" - umarłam...

Gość iwonkaaaa
o boshe to ja już wszystko rozumie, stara jesteś to polecisz na byle co. Tylko ty mu dawaj czesciej dupy bo zostawi cie dla mlodszej.

Gość wantuback
ja mu doopy nie dawalam i dawac nie bede dopoki sie nie rozstana :-) zazdroscisz moze?

Gość ottalotta
i weszlaś na polskie forum zeby pokazać nam polaczkom jak ci tam cudownie i jakie prowadzisz swiatowe zycie.. jak ci sie pieknie wiedzie, jaka wspaniała swietlana przyszłosc cie czeka:) sweet:)

Gość niezły wpis z tym od czego
autorka ma gębę i do tego twierdzi, ze nie jest tą drugą

Gość aga śmieszka
piszesz, że chciała go zatrzymać grubą doopą, a po chwili że jej nie widziałaś. piszesz, że zatrzymała go doopą, a po chwili że uprawiali seks może dwa razy od półtora roku............ Jest szczery uśmiech na mej twarzy, dziewczyno skąd ty się wzięłaś.... i czemu jesteś taka zdesperowana, żeby mieć tego przyjaciela????? Takich historii jest wieeeele, tu na kafeterii est po kilka tematów dziennie pt "czekam aż on odejdzie od żony" Łykasz jak pelikan co tylko ci powie twój luby na którego czekasz od lat. Nie czekasz?? A dlaczego przez ten czas nikogo nie poznałaś tu gdzie jesteś??????????????????????????????????? Masz niby ponad 30 lat???? Wypowiedzi adekwatne do osoby poniżej dwudziestki, także skończ pier*dolić

Gość ooo_o
Niemcy może i studiują dłużej (tzw. alte Semester), ale na pewno myślą chłopy wszędzie myślą i kalkulują tak samo: jak jakaś naiwna im daje, to brać. P.S. Niezła ściema. Nawet zaczęła "robić" błędy ortograficzne. Fajnych dzięciołów teraz zatrudniają, nawet trolla usiłują udawać. Cóż, sezon ogórkowy :)))

Gość prawie perfekcyjna
no dobra autorko przyznaj sie , ze to wszystko ściema , że tylko chciałaś sie zabawić :) my też sie pośmiałyśmy i jest o k :)

Gość wantuback
aga smieszka wyluzuj ;-O nie robie nic zlego. Slubu nie maja a mi ktos kiedys powiedzial ze czas pracuje dla mnie w tej kwestii ;-) ottalotta nie przyszlam sie pochwalic tylko podzielic radoscia :-) jeszcze niecale 6 tygodni i bede przy nim juz :-)

Gość Autorka nie jest młoda!
Nie, złotko, to ty jesteś bardzo tępa :) Nieważne kiedy się w Niemczech rodziny zakłada, biologii nie oszukasz, masz najlepsze lata za sobą i niestety ale macica zaczyna swędzieć, a do duszy wkrada się niepokój świadomości, że zaraz 40-tka stuknie ;) Więc się musisz dowartościować, że komuś już stuknęłą. Oj, naprawdę spiesz się, biedulko, bo niedługo ani faceta, ani dziecka, ani rodziny :) Tik, tak, tik, tak, tik, tak... Słyszysz? ;)

Gość dzwieczyna z lasuuuuuuuuuuuu
No ja we wszytko uwierze tylko nie w te twoje studia bo wyrazasz sie rodem z rynsztoka i patologii. Nic dziwnego, ze imponuje ci taki burak :O facet, ktory 1.5 roku nie ma odwagi zaczac nic sam tylko kurczowo trzyma sie partnerki z obawy, ze nikogo innego nie znajdzie. Musi byc z niego niezle ciacho Hahahaha. Seksu nie maja :-) Dobre. Chcialabym w koncu spotkac jakiegos szczerego faceta ktory swojej naiwnej cizi (badz kandydatce na taka :-) powiedzialby, ze seks jest zajebisty, kobieta z ktora jest tez w zasadzie fajna ale chcialaby sobie troche poskakac z kwiatka na kwiatka bo to samo menu nudzi sie na dluzsza mete :) Popracuj nad szczegolami mitomanko bo po studiach to nikt nie musi ci pracy ani mieszkania "zalatwiac". Samemu sie o prace aplikuje, idzie na rozmowe a jak prace masz to wynajmujesz mieszkanie. "Zaltwil mi". Zalosna jestes. No chyba, ze o sprzatanie chodzi :) U nich w domu :-)

Gość to nie polak ani niemiec
to arab...

Gość iwonkaaaa
czego mam Ci zazdościć? tego ,że stare próchno z Ciebie które musi się uganiać za facetem ?nie baardzo.

Gość Zuzanna Amelia & 21
16:50 [zgłoś do usunięcia] aga śmieszka Masz niby ponad 30 lat???? Wypowiedzi adekwatne do osoby poniżej dwudziestki, także skończ pier*dolić Oj... nie wiesz ze kafeteriusze co studiuja zagranica tak maja? Poczytaj sobie. Na kafe mamy duzo geniuszy po roznych zagranicznych studiach.

Gość wantuback
nie, to nie sciema:-) to prawda :-) przysiegam Wam :-) nie musicie mi wierzyc :-) nie rozumiem co w tym naiwnego ?

Nie naiwnego tylko prymitywnego. To pewna roznica.

Gość wantuback
tak zalatwil mi tepoto, zal ci dupe sciska czy co? a jak zalatwil to juz nie twoj problem. Na rozmowie kwalifikacyjnej bylam, juz sie nie martw ty :-O

Gość ottalotta
a on jest chociaz przystojny? ma kase? co ma takiego, ze tak bardzo go chcesz?

Też zostawiam temat na zakładce :) Ale założę się, że nasza stara trzydziecha plus zaraz zniknie jak święty dym i już nie wróci ;)

Na pewno oczarowalas go dobrymi manierami i poziomem. LOL Swoj ciagnie do swego! Duzo szczescia w rynsztoku wam zycze :-) Rozbawilas mnie swoja opowiescia :-)

Gość aga śmieszka
piszesz jakby to był co najmniej twój mąż a to przecież tylko przyjaciel, jeszcze nie wiesz co się wydarzy i jak się potoczą twoje losy dziewczyno, jeżeli tak mydli tej swojej, jest to niezdecydowany dupek. adios do czytających ten wątek: " seks uprawiali może 2 razy, wiem to na pewno" pffffffffffff:):):):):) głosujmy na cytat roku kafeterii!!

Ma kasę i kryzys wieku :) Więc mu się nasza starka (to ile masz? 34? 36?) młoda wydaje, pewnie poczuł znów wiatr we włosach ;) Na chwilę :)

Gość nieeesamowitee.
Skąd ta pewność, że przy nim będziesz? Wow naprawdę masz 30 lat? nie wierze!

Gość wantuback
na rozmwowie bylam a on mi wyszukal pare mieszkan ktore razem ogladalismy. nie musisz mi tlumaczyc kiedy sie zalatwia prace i mieszkanie :-)jestes tepa :-O

Gość iwonkaaaa
tak żal nam dupe ściska bo nie potrafilas sobie sama zalatwic pracy i musial zobic to ktos za Ciebie, niczym sie nie roznisz od jego panny ,ona nie pracje a ty bd pracowaala tylko dlatego bo on ci robote zalatwil. zrozum w koncu jesli kilkadziesiat osob pisze ci ze jestes tepa to nie znaczy,że ci zazdroszcza tylko to ,że naprawde jestes mega głupia.

"" seks uprawiali może 2 razy, wiem to na pewno"" Też mi się to podoba, topic ma szansę wybić się w rankingu głupot roku Kafe :D Autorko-kretynko, staraj się dalej, nie zawiedź nas! :)