Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/

Co za debil powyciągał wszytskie strae wątki o wege etc ? po co ?

Polecane posty

Gość fikołaj
kto z kogo ma polew to ma :) nie będę się wciagać w jakieś rozmówki z dziwczynką z gimnazjum która fantazjuje i myśli, że jest super ynteligentna 🖐️

Gość szczesliwy jacek:)

Gość detektyw inwektyw .........
ja mam z was śmiechawę :D nawet zdania nie potraficie obronić bez załosnych inwektyw wegetarianizm/weganizm jest trendy a ,że akurat się ktos dobrze bawi czytając jak uposledzone dzieci cięte riposty wymyslają.....to się wcale nie dziwie

Gość detektyw inwektyw .........
szczesliwy jacek:) Co za debil powyciągał wszytskie strae wątki o wege etc ? po co ? po to żebyś miał zajęcie pisząc kolejny raz swoje pytanie

Gość harry portfel __
Żołnierz wpada w biegu na zakonnicę, i ledwo łapiąc oddech pyta: - Czy mógłbym ukryć się pod pani habitem, proszę! Wyjaśnię za moment. Siostra się zgadza. Chwilę później dwóch wbiega żandarmów wojskowych z pytaniem: - Siostro, czy widziała siostra żołnierza? Zakonnica wskazując odpowiada: - Pobiegł tędy. Po tym jak policjanci pobiegli dalej żołnierz wyczołguje się z pod jej habitu i mówi: - Nie wiem, jak siostrze dziękować. Widzi siostra, ja nie chcę jechać do Iraku. - Całkowicie to rozumiem - odpowiada zakonnica Żołnierz dodaje: - Mam nadzieję, że to nie jest niegrzeczne, ale ma siostra wspaniałe nogi! Siostra odpowiada: - Jeśli spojrzałeś nieco wyżej, to pewnie zauważyłeś, że mam też wspaniałą parę jajek .... Ja też nie chcę jechać do Iraku.

Gość flegmatyk roman
jestem romek nie jem chleba ani kromek :)

Gość ja mam z was ubaw po pachy
no bo zawsze tak jest jak się nie ma nic do powedzenia to się rzuca niczym nie popartymi wyzwiskami , wolę być tym wieprzkiem bo marchewka nie ma mózgu a ten wieprzek ma i moze nawet myśli ;) w przeciwieństwie do ciebie marchewko

Gość flegmatyk roman
Co za chuj powyciągał wszytskie strae wątki o wege etc ? po co ?

Gość flegmatyk roman
Last summer my friends and I decided to go to Scotland for one week. There were four of us so we agreed that the cheapest means of transport for us would be a car. After packing our things we left for Edinburgh. Unfortunately, traffic jams in London were so heavy that it took us almost 3 hours to get away from the city. Tired, but still in a good mood we went onto the motorway and sped towards our destination. That was not the end of our problems though, as after about 20 miles we heard a strange sound coming from the engine and soon afterwards we saw dark smoke coming from the bonnet. Our car would not go any further. Standing in the middle of nowhere we were swearing and wishing that we had never gone on this trip. A few cars went by but none of them stopped to check if we needed any help. To make matters worse, it started to rain heavily so we had to hide in the car. It was terribly cold inside as the heating did not work. Nor did the emergency lights. We were not surprised at all then, when a police car appeared just in front of us. What are you doing here? Dont you know it is forbidden to stop on the motorway? You will get a 100 fine! That was too much bad luck for us. Close to tears we tried to explain them our situation. Fortunately, everything ended happily as they towed us to the nearest garage and gave us a lift to the bus stop. We were in Edinburgh after another 3 hours and had a really fantastic time there! Anyway, I will never go on holiday by car again.

Gość Szczesliwy jacek:)

Gość nie karmcie trolla
cisza spokój zmieniliście temat ok

Gość Szczesliwy jacek:)
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Co za debil powyciągał wszytskie strae wątki o wege etc ? po co ?

Gość heheeeheeeheee nieźle
żebyś się chyba pytał i dla jaj ;) mnie akurat też śmieszy jak wege reaguja i biorą wszystko na poważnie , jak atak na swoją osobę i obrazę świętej ideologi

Gość grybaski )
a kto powyciągał wszytskie łatki o wege ? no kto

Gość nie wiem ale ja lubię mięcho
Nie wiem po co ale to teraz bardzo modne być na diecie jarskiej a najlepiej witariańskiej ;) może właśnie o to chodzi ? Mnie to ani grzeje ani ziębi , co kto je jego sprawa ;)komuś wara od tego co ja mam na talerzu :P a wege tacy właśnie są widzą drzazgę w czyims sercu ale nie widzą belki we własnym oku , hipokryci jedni jakby nie wiedzieli ,że w większości produktów jest coś zwierzęcego , nie wszystkie wątki są takie stare.Jak się zrobi zadyma wege-gimbusy(człowiek dorosły ma więcej rozumu i się nie krzywdzi) i mięsojady to zawsze idzie posmiać

Gość oj dzieci dzieciiii
Za modą to może podążają małolaty. Przecież to głupota nie jeść mięsa dla mody :-o

Gość też tak uważam moda
głupia moda i tyle , nasz klimat jest za zimny na takie fanaberie

Gość jedzenie_ma_znaczenie
jedzenie mięsa jest OK. jeżeli jesteśmy zdrowi, ale gdy zdrowie zaczyna szwankować to ratunku należy szukać w weganizmie, tego zdania jest też dr lek. med. Ewa Dąbrowska z Gdańska, polecam książkę jej autorstwa pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem" www.ewadabrowska.pl - cała ta wasza dyskusja jest na bardzo niskim poziomie i dowodzi tylko, że musicie pogłębić waszą wiedzę na ten temat, dla tych co nie lubią czytać polecam filmy na YouTube pt: 1. Jedzenie ma znaczenie 2. Cud terapii Gersona 3. Mleko- czynnik chorobotwórczy

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
Gość merdu merdu pierdu śmierdu
Dieta Dąbrowskiej jest ryzykowna i należy ją prowadzić pod kontrolą lekarza bo to półgłodówka. A ci co tak pieknię smęcą o weganiźmie i inne wege, są hipokrytami pierdolonymi , nie używajcie kosmetyków i mydeł bo tam jest łój i białko zwierzęce , jak będziecie operowani to zażądajcie innych nici niż standardowe hirurgiczne- jedwabne:P tacy kochani dla zwierzątek jak nic nie dolega , ale jak chodzi o dbanie o siebie i zdrowie to się nie poświęcą i mydła użyją , dadzą się zoperować(leków użyją a co tam ,że ponad 90% leków na świecie ma składniki pochodzenia zwierzęcego, przeciez są hipokrytami) a co druga z was weganeksranek popierdala do kosmetyczki na maski kolagenowe (swoją drogą z cielęcej skóry jakbyście nie wiedziały, kolagen nie pochodzi z liści a ze skóry, chrząstek i powięzi) bo przecież przy braku wartościowego białka - najczęściej kolagenu,witamin i kluczowych pierwiastka dobrze wyglądać się nie da a i to bajka ,że wege są szczupli, są nie rzadko grubi mają słabe kości szarą cerę i szczątki włosów, dieta ta wykańcza organizm pogadajmy wege hipokryci jak dorośniecie , jak minie 10 lat albo będziecie mieć nie daj boże pierwszy poważny wypadek z połamaniem kości albo ze zerwaniem więzadeł przykładowo na nartach(pewnie nie macie siły na sport i nawet latem wam jest zimno to co ja mówię o zimie)fajnie się cwaniakuje jak się przeszło nba wege na czas wakacji prawda? gimgówno zasrane będzie cały świat pouczać , kij wam w oko chore psychicznie dzieci co ja jem :P

Gość whedif
co za debil interesuje się aktualizacją wątków??????????????????????????????????????????????????????????????

Gość chyba ty ...............
:P

Gość Nie ma co sie
O marzena1975

Gość po ciula podnosicie
po co dalej piszecie?