Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooki kot

dbanie o siebie

Polecane posty

Gość zielonooki kot

Otóż mam plan jak praktycznie każda z Was-zadbać o siebie. Od poździernika idę na siłownię, ale do tego czasu chcę już coś zrobić. Czekam na buty do biegania i stanik sportowy i zacznę się więcej ruszać. Planuję 3x w tygodniu, najpierw po 30-40 minut marszobiegu, potem stopniowo 4x w tygodniu 1h dojśc do pełnego biegu. Po bieganiu zestaw brzuszków i na mięśnie proste grzbietu. W dni nietreningowe krótkie ćwiczenia rozciągające ok.1h z rozgrzewką. Do tego ograniczę słodyczę, wyeliminuję słodkie napoje, fast foody Ostatnio byłam na oczyszczaniu twarzy, zaczęłam też o nią mocniej dbać. Za radą kosmetyczki nie myję jej wodą i żelem tylko mleczkiem oczyszczającym, a później tonik. Czasem w razie potrzeby krem Bambiono. Do tego dwa razy w tygodniu maseczka błotna firmy BingoSpa(może ktoś stosował i chce podzielic się opinią? :) ) Raz w tygodniu silnie nawilżająca maseczka do włosów. Do tych wszystkich ćwiczeń chcę dołożyć kurację antycelulitową. Krem Perfecta rano i wieczorem a dodatkowo 2x w tygodniu okłady z kremu "Algi na rozstepy i celulit" również firmy BingoSpa, owinąć sie folią na 30minut Jak myślicie czy to wszystko przełoży sie na poprawę wyglądu? po jakim czasie mogę spodziewać się efektów?

Gość zielonooki kot
up up