Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEJNICZKA999

CO BYŚCIE ZROBIŁY NA MOIM MIEJSCU I CZY TO NIE DZIWNE???

Polecane posty

Gość PEJNICZKA999

Spotykam się z facetem od kilku mies. On jest po 4 letnim związku przy czym dziewczyna go zostawiła bo wolała zamieszkać w UK mimo że tutaj miała zapewnioną pracę, dom i pieniądze. Od tamtej pory ani razu się do niego nie odezwała, on natomiast wysłał jej życzenia na które nawet nie odp. Przy czym nadal kumpluje się z siostrą tego chłopaka. Dziś mi powiedział że ta dziewczyna przyjedzie na Święta i pewnie do jego siostry. Jak byście się poczuły i czy to nie jest dziwne? Nie jestem z nim, ale takie relacje i jego obojętność na to jest dziwna. Dziwi mnie zachowanie siostry. Miałam już nawet przed oczami że gdy do grudnia załóżmy coś by między nami wyszło przyjechałabym do niego i zobaczyła tę laseczke popijającą herbatke w jego mieszkaniu z jego mamą i siostrą.....

Gość xcvxvxcvxc
daj sobie spokój z takim facetem, jego serce jest zajęte

Gość PEJNICZKA999
Oni się rozstali kilka miesięcy temu. I kompletnie nie rozmawia z tamtą. Jednak to zachowanie siostry i to że ta była ma ją odwiedzić mnie przeraża.

Gość PEJNICZKA999
No dobrze rozumiem. Ale taka sytuacja dziwna tym bardziej że z nim już nie gada w ogóle i nagle zjawia się w jego domu....

a co w tym dziwnego, ze kolezanke odwiedza? to nie z nia w zwiazku byla, a ze to jego siostra, to juz nie jej wina. a on ze jej zyczenia wysylal, to widac ze wciaz jest za tamta, a ty jestes latka na zlamane serce sorry...

Gość normalnie, wrzucasz
ale o co Ci chodz? skoro były koleżankami, to sa nimi nadal, nie widze powodu żeby siostra Twojego chłopaka zrywała kontakt ze swoja znajoma dlatego że Tobie to nie odpowiada

Gość PEJNICZKA999
Nie chodzi o jakieś zrywanie kontaktu. Chodzi o sam fakt tego że ona tak po prostu po nie odzywaniu się do niego przyjedzie do niego do domu na herbatke i pogaduszki.

Gość normalnie, wrzucasz
no ale CO CIĘ TO OBCHODZI? zreszta do świąt jeszcze kupa czasu- może sie do tej pory rozstaniecie i nie będziesz miął problemu

Gość PEJNICZKA999
Nie jesteśmy jeszcze ze sobą ale wszystko do tego prowadzi dlatego chyba głupio bym się czuła przebywając w towarzystwie jego byłej.

Gość normalnie, wrzucasz
ale masz problemy dziewczyno, idz może film obejrzyj, albo na spacer, bo wymyślasz głupoty

Gość normalnie, wrzucasz
poza tym zakładając, że wyjdzie wam związek, a ona przyjedzie i pójdzie odwiedzic jego siostrę, to przeciez nie znaczy, że musisz przebywać u niego w domu w tym samym czasie

Gość PEJNICZKA999
On już zaplanował pobyt poza domem na ten okres czasu.

no wiec w czym problem ;/ to jest tez dom jego siostry i ona ma prawo przyjmowac tam kogo jej sie podoba. ta dupa nie przyjezdza do niego tylko do jego siostry dotarlo czy nie ??