Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma jakieś znaczenie

Kącik dla zdradzonych żon, czyli co jak i kiedy ...

Polecane posty

Sama nie wiem jak mogłam być tak ślepa, głupia i naiwna. Nie mniej stało się ! Odkryłam, że MÓJ RYCERZ jest pachołkiem INNEJ :( Dziś dowiedziałam się po latach małżeństwa, że nie mam takiej ładnej buzi jak "ona", że figura już u mnie już nie ta, że to JA mam kryzys wieku średniego, a ONA jest piękna i młoda Szlag mnie trafił ! Co robić ?

Gość wredniucha
miejsce pachołka jest od dzisiaj w oborze

Gość ikeaaaaaa
Oj tam przejmujesz się. Poszedł sobie i niech idzie! A Ty mu teraz pokaż jak wygląda "kryzys" i znajdz sobie fajnego faceta. I bądź szczęśliwa Nie ma nic gorszego jak ropaczać po facecie który nie jest tego wart. A że nie jest to już pokazał.

Gość z perspektywy tej drugiej
wiesz ze to jest tak ze to faceci czesto szukaja kochanek, jej nie obwiniaj seks bez emocji to nie zdrada to prawie jakby sobie walil konia tylko z pomoca, zapytaj czy cos do niej czuje jak nie to moze sie wam uda to naprawic

ikeaaaaaa Tylko, że ja go wciąż kocham :( A On o tym doskonale wie i dzisiaj mówiąc mi o tym igra sobie na moich uczuciach

Kurwa mać ! Jak mogę tej młodej cip...ki nie obwiniać ? Oczy bym jej wydłubała ! Jemu zresztą też :(

Gość zaczarowany olowek10000
a czy ona wie o tobie? Bo wiesz kobiety maja tendencje do obwiniania kochanki, ktora czesto nie wie, ze facet jest zonaty

czemu jej, a co zawinila moze sie zakochala, czasem w zyciu tak bywa ze sie ludzie zakochuja w sobie pomimo tego ze sa w zwiazkach, nie chodzi o obwinianie jej tylko o ustalenie relacji z twoim lubym, rozmawials z nim co on na to mowi ze to tylko seks czy cos wiecej, jak sie zakochal nie ma rady odcierpisz przezyjesz zycie sie kreci dalej, jak tylko z ia sypial to odpowiedz sobie na pytanie czy dasz rade z nim dalej byc nie musisz wybaczac , przejdz nad tym do porzadku dziennego jak potrafisz

Wie o mnie ta owa dama pisana przez wielkie "d" Jest 19 lat młodsza od męża

milosc miloscia, to byl takze jego wybor, skoro ona tez wiedziala o Tobie to tylko jej mocnego charakteru pozazdroscic, macie dzieci? pewnie dorosle jesli macie. Chyba sytuacja jest jasna czy potrzebujesz czarno na bialym zeby Ci napisac ? Rozwod to Twoj ratunek!!

z perspektywy tej drugiej Dzieci nie mamy, bo mąż nigdy nie chciał :( A czytając Twoje wypowiedzi między wierszami można wyczytać, że jesteś/byłaś Tą Trzecią. Mam rację ? Stawiam 100/100 że tak :D

Czytasz miedzy wierszami , a nie trzeba nik mowi sam za siebie, chwilowa pokusa ktorej uleglam z zonatym, ale nie dalam rady jak do pracy przyszla jego zona z dzieckiem i ja poznalam skonczylam z nim. Wiesz to nie ja sie mu pchalam do lozka bylo na odwrot, on dalej nalega na spotkania choc byly tylko trzy, dlatego wiem co pisze faceci to niezli manipulanci, a laski ktore sie zgadzaja na taki uklad maja mocne charaktery bo nie wyobrazam sobie zeby wrazliwa osoba mogla cos takiego tolerowac, ja nie dalam rady, ciezko jest bo pracujemy razem. Ale przekonalo mnie ze nie czyn drugiemu co Tobie nie mile wiec finito.

z perspektywy tej drugiej Nie chciałam być niemiła.Przepraszam jeśli tak to odczułaś. U mojego Męża też ( mam nadzieję ) to byla chwila i również z koleżanką z pracy Bezskładnie piszę, bo płaczę i żyć mi się w tej chwili nie chce !

Wiesz jaka kobieta jest najgorsza, zaniedbana, wez sie w garsc idz umyj buzie i nie pokazuj przy nim ze serce Ci peka. Naloz dobra maseczke, i zaloz maske niech nie widzi ze cierpisz to on ma blagac a nie ty masz ryczec, on zrobil zle, pozbieraj sie to nie koniec swiata, malo jest monogamicznych zwiazkow takie czasy, duzo kobiet nie wie ze sa zdradzane, masz ta przewage ze teraz ty mozesz dyktowac mu warunki, i albo stanie narzesach i sie bedzie staral o Ciebie albo won, brak dzieci wiele ulatwia. No juz do lazienki marsz!

Wiesz co kochana ? Twoje rady to sobie w ...właduj :) Ja to robię już od kilku lat ! Chodzę na siłownię, basen, solarium, do super fryzjera ! ( którego efektów On nie zauważa ) A może po postu wywalić go z domu ? Przecież chyba tylko to go trzyma ze mną :D

Gość skoro cie zdradził
to chyba od dłuższego czasu musiało wam się nie układać, a zdrada jest tylko efektem. i są dwa wyjścia: albo pan kończy romans i idziecie na terapie małżeńską, żeby znaleźć przyczynę i naprawiać związek, albo walizki za drzwi i nowe życie.

Skoro taka jestes super zadbana babka i wogle och i ach , to chyba cos nie tak ze poszedl bzykac inna, moze mu nie dawalas? Jak ociekasz taka zajebistoscia to po co sie marzesz jak jakas gowniara? Wywal pewnie, skoro mowisz ze z Toba wszytsko gra znajdzie sie pocieszyciel.

nas?, tych co puszcono w trabe, czy tych co tym panom sen z powiek spedzaja ?:)

Kłopot tkwi w mojej miłości do niego i w rodzicach ... moich Oni maja nas za super małżeństwo ! Bo faktycznie takie było ! Jeśli chodzi o seks to na bank dawałam z siebie 100 % hehe ( nawet dzisiaj po stwierdzeniu, że inna ma ładniejszą buzię i chciał loda ) -> dałam mu z zamrażalki roladę lodową :D

Gość skoro cie zdradził
super. nie odejdziesz od męża, który Cie oszukał, okłamał, zdradził, bo rodzice mają was za fajne małżeństwo. to jest dopiero dojrzałość i gotowość do podejmowania rozsądnych decyzji. brawo

Ty sie rodzicami martwisz , ile ty masz lat, chodzi tu o Twoje zycie i komfort psychiczny jakas parowka Ci mowi ze tamta ma ladniejsza buzie , no qrwa mlodsza jest mniej zmarszczek, co kogo kreci zreszta, a Ty jak jaks fujara sie martwisz bo was za dobre malzenstwo maja, litosci, on Cie nie szanuje skoro takie teksty mowi.Wiperdol i powidz ze sie puszczal!

Rodzice męża już dawno nie istnieją dla Niego Moi bardziej go kochają, niż własne dzieci. Wiem kurwa, że to chora sytuacja ! Ale taka jest !

A nad czym ty sie zastanawiasz? Co z tego ze Twoi rodzice kochaja? Odkochaja ise i juz