Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciąża??

ciąża

Polecane posty

Gość czy to ciąża??

cześć, mam taki problem: kochałam się ze swoim chłopakiem dzień przed terminem spodziewanej miesiączki, oczywiście zabezpieczyliśmy się prezerwatywa, on doszedł ale po stosunku dla pewności sprawdziliśmy czy prezerwatywa nie pękła i rzeczywiście była szczelna, on twierdzi, że nic nie wypłynęło ale ja mając regularnym okres (opóźnienia zdarzały się max 1 dzień) nie mam go 3 dni od spodziewanego terminu, a dodam, że wydaje mi się, że to był dzień niepłodny, czy to możliwe, żebym była w ciąży? czy seks dzień przed okresem mógł go zaburzyć?? proszę o odpowiedz :(

Gość nic nie mowiemm
to nie byl dzien przed okresem ;) nie wiedomo czy to byl plodny dzien wiec nie wiadomo czy to ciaza. moze stres spowodowal przesuniecie okresu

Gość czy to ciąża??
prowadze kalendarzyk i mniej wiecej wiem kiedy mam dni płodne a kiedy niepłodne i według niego to był dzien niepłodny, ale skoro nic sie nie dostało to czy to mozliwe zebym była w ciązy?? mam nadzieje, że nie

Gość nic nie mowiemm
kalendarzyk nie jest dobra metoda, bez mierzenia temperatury nic tak naprawde nie wiesz. wg mnie prezerwatywy sa skuteczne, wiadomo, nigdy nie ma 100 procent pewnosci, ale moze to tylko stres

Gość Pomarańczowaaa
ja mysle ze okres ci sie spozni :)

Jak będzie z tego ciąża to zatańczę dancehall w piżamie. Stres wynikający z wkręcania sobie ciąży to czynnik przesuwający okres.

Gość czy to ciaza
Skoro mialam dostac okresu 18 a seks uprawialam 17 to moge dzisiaj zrobic test ciazowy??

Chyba troszkę za wcześnie na test. Powinno się go robić najwcześniej 14 dni od zapłodnienia, a najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Ale spróbować możesz, ja też dość szybko robiłam, bo już nie mogłam tak dłużej w niepewności być, a jutro będę powtarzać :)

Chociaż wg mnie, skoro prezerwatywa wam nie pękła, to nie jesteś w ciąży, a okres może ci się przesunąć choćby przez stres, także głowa do góry ;)

Gość niuu
test robi się min. 2 tygodnie po stosunku.

Gość czy to ciaza
No wedlug niego i wedlug mnie nic sie nie dostalo. Byla szczelna jak sprawdziliśmy ale ja zaczynam swirowac. 4 dzien i nic. Ta niepewnosc mnie zabija. Nie mam tez zadnych objawow...

Gość niuu
A kto powiedział że w ciąży muszą być jakiekolwiek objawy? Co się tak wszystkie upieracie że ciąża to konkretne objawy?

Gość czy to ciaza
Zrobilam 15 min temu test i wyszla jedna kreska. Niby sie ciesze ale nadal sa jakies drobne obawy i pytanie ze skoro to nie ciaza to czemu sie spozni?'

Gość czy to ciaza
Uważacie, ze wynik jest falszyw, skoro minelo tylko 5 dni od stosunku?'

Gość Perw w przelocie XV
5 dni po stosunku ŻADEN TEST nie jest wiarygodny. :o

Gość czy to ciaza
A czy jakas infekcja pochwy moze opoznic okres?? Bo.tak czytam, ale zauwazylam ze od 5 dni swedzi mnie pochwa i mam wrazenie jakbym do konca moczu nie oddala...

Gość nie no chyba zemdleje
Jejku następna posunięta malolata Ale ciekawi mnie jedno mianowicie jak sprawdziliscie ze gumka jednak szczelna? Nadmuchalaś obspermionego kondoma? jeśli tak to faktycznie plemniki mogły przedostać sie do ust a to są cwaniaki na pewno znalazły drogę do dziurki i bach jest ciąża

Gość o zgrozo....
O zgrozo, dlatego uważam, że seks jest tylko dla dorosłych lub tych co nie boją się ciąży. Dni płodne- nie były, Gumka nie pękła ,jaki wniosek NIE MA CIĄŻY. Dlaczego okres się spóźnia? No nie da się zbadać przez ekran, odwiedź lekarza.

Gość czy to ciaza
Nie jestem zadna posunieta malolata bo mam 25 lat wiec daruj sobie takie komemtarze... Jezeli nie wnosisz nic do tematu to po co tu piszesz. I to nie jest tak ze boje sie ciazy tylko po prostu jej na razie nie chce... Boze, co za ludzie...

Gość o zgrozo....
Więc wybacz, moim zdaniem szanse , że jednak jesteś są bliskie zeru:) A ja się na tym doskonale znam:)

Gość czy to ciaza
Nie wiem w ogole skad pomysl dmuchania obspermionego kondoma, jesli probowales/las to tylko Ci pogtatulowac :)

Gość czy to ciaza
Okey, spoko :)) po prostu chce zasiegnac jakis porad czy tez wskazowek :)

Gość o zgrozo....
Nie stresuj się bo nie dostaniesz wcale. W ciążę nie jest tak łatwo zajść, wbrew pozorom. jeśli jest tak jak piszesz na 100000 procent to tylko stres może PRL Ci skoczyla

Kretynka 25 lat i nie wie ze w ciążę sie nie zachodzi od dmuchania kondomow

Gość czy to ciaza
Mozliwe. Tak jak wczesniej pisalam, zrobilam test ale moze za wczesnie.

Gość o zgrozo....
Jak się bardzo stresujesz zrób sobie Beta HCG z krwi i już będziesz pewna na 100%

Gość czy to ciaza
Ohhh blagam, skoncz swoje jakze pomocne i mądre wywody dobrze?? Nic nie wmosisz do tematu, ale za to umiesz doskonale obrazac kogos. I nie rob ze mnie jakiejs idiotki. Nie mam zamaru sie tutaj z Toba klocic wiec odpusc..

No więc wytłumaczy mi jak mozna sądzić ze stosunek dzień przed okresem mógł spowodować jego opoznienie?

Gość czy to ciaza
Wiesz, nie wiem. Wszystko jest mozliwe koleżanka miala podobna sytuacje i ginekolog powiedzial jej ze mozliwe zbyt gleboka penetracja mogla cos tam zrobic. Nie znam dokladnych szczegolow wiec sie nie mądrze tylko pytam. Skad mam wiedziec czy nie miala jakiegos pochrzanionego.ginekologa. Ja tego faktu nie stwierdzilam, tylk .zapytalam i okey, jezli twierdzisz, ze seks dzien przed okresem nie moze spowodowac.jego.opoznienia to moze.tak jest.. :) na razie nie mnie to oceniac