Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whynona...

Lubię chodzić na disco - czy będąc matką powinnam z tego zrezygnować?

Polecane posty

Gość Whynona...

Nie pracuję, bo mąż pracuje na etacie i czasami dodatkowo w weekendy, więc nie narzekam na kasę, syn chodzi do klubu malucha, aby miał kontakt z innymi dziećmi, pomaga mi przy nim chętnie mama i teściowa, więc często mam chwilę dla siebie no i lubię sobie poszaleć z mężem na jakiejś imprezie czy pójść na disco, wiadomo jest lato więc bawimy się często. Jadamy głównie na mieście lub u mojej teściowej, pranie robi mi pralka, zmywa zmywarka (ale mam mało zmywania) Za dnia mam więc czas aby się wyspać, ładnie ubrać, zrobić maseczkę, porządny make up, no ale inne matki które mnie widzą na placu zabaw krytykują taki mój sposób życia i to że się wyróżniam z tłumu. Przecież gdy się pracuje i ma np. dwójkę dzieci to też można ładnie wyglądać i wyszaleć się z mężem na jakiejś imprezie czy disco, aby nie leżał w wolny weekend przed TV czy kompem. Dlaczego cały czas słyszę słowa krytyki i szepty za plecami?

Gość jeszcze chwila
co cie obchodzi co mysla inni? Ludzi nie zmienisz.. gadali i zawsze gadac beda.. jak wam takie zycie pasuje a dzieci przy tym sa zadbane i kochane to nie widze problemu..maluj sie i baw

Gość czytam bo lubię
Głupawe prowo jak i autorka

Gość uurodzinowy problem...
ja tez lubie imprezy chodze z kolezanka maz w domu z dzieckiem :)

Gość Whynona...
Młodość przeminie szybko, a ja nie chcę czuć się wykorzystaną kurą domową, która lata ze ścierką i podaje mężowi obiadek pod nos...Życie jest zbyt krótkie na rutynę, która zabija wiele związków, oj wiele....

Absolutnie nie ma nic zlego w imprezowaniu, tym bardziej, że chcesz/chodzisz z mężem a nie z jakimiś fagasami. Tanie to forma sportu, coś co pozwala się oderwać od rzeczywsitości. Rób to co kochasz, a ludźmi się nie przejmuj.