Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rattle B

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość rattle B

Siemankooo mam problem z dziewczyna troszke mnie onieśmiela a sam sie wstydze z deczka a wiec sytuacja jest taka znamy sie od początku wakacji i spotkalismy sie dopiero 4 razy i to bardzo rzadko niestety , piszemy do siebie od czasu do czasu ktos zadzwoni ale ostatnio sporadycznie piszemy czesto mi nie odpisuje albo odpisuje dopiero po kilku godzinach lub na drugi dzien juz od kilku dzni proponuje sie spotkac lecz bez skutku wczoraj i dzisiaj mielismy sie spotkac znaczy ona miała mi dac znac wieczorem i nic , bardzo mi na niej zależy i nie bardzo wiem jaki krok dalej zrobic ...

Gość fonetyczka.skladnia
pewnie brzydal z ciebie i ma na oku innego idioto

Gość tdfhgkhjl
mój facet na początku był tak upierdliwy jeśli o spotkania że w końcu dla świętego spokoju się z nim umawiałam :P Zresztą czasem dalej jest upierdliwy, ale cóż, chyba dzięki temu jesteśmy parą. Ze mnie jest ten typ osoby, która raczej pierwsza nie napisze :P

Gość rattle B
to po co wczesniej sie spotykała ..

Gość aerosmith
jeśli mam byc szczera, to prawdopodobnie nie jest tobą aż tak zainteresowana, mam tak samo jeden typ ciągle mi tyłe truje az to się męczące robi,mam rade milcz! :P przez parę dni nie odzywaj się itd. może ją to ruszy

Gość magalaga
Spotykała sie zeby cie poznac i ocenic czy odpowiadasz jej czy nie. Widac nie spodobałes sie jej i probuje dac ci do zrozumienia olewaniem zebys sie odczepił. Pewnie to młodziutka panienka i brak jej asertywnosci i dojrzałosci by powiedziec wprost

Gość rattle B
w tamtym miesiacu wyjechała i przez pare dni sie nie odzywalem potem sama napisała ze juz jest w domu.

Gość aerosmith
ok, spojrz na to z innej strony, Ona tobie sie bardzo podoba,a ona moze jeszcze tego nie wie, to ze parę razy sie spotkaliście nie znaczy od razu aż tak wiele, mi facet po jednym weselu truje tylek o związku (?!) od paru tygodni...

Gość rattle B
chce jej powiedzieć ze mi sie podoba prosto w oczy nie przez telefon jestem ciekaw jej reakcji a z drugiej strony obawiam sie .. jestem lekko negatywnie nastawiony do zycia

Gość cyrkoplit
kopnij ja w doope

Gość anneagre
Moze na razie jej tego nie mów, że Ci się podoba, bo z tego co mówisz nie wykazuje ona zbytnio zainteresowania Tobą. Zwyczajnie ją to spłoszy. Możesz być nadal wobec niej lekko nachalny, a potem przestać się odzywać to ona zauważy brak Twojego zainteresowania i sama zajmie się sprawą :)