Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sei

Plga Biedronek Pomocy! ;(

Polecane posty

Gość Sei

Jestem przerażona.. potwornie boje sie robaków a teraz biedronek! Mam siatke na oknach przeciw robakom a mimo to kazdego wieczora jakas mordercza biedronka atakuje mnie w pokoju! obija sie o ściany i lampe. Dzień w dzień znajduje po 1, biedronki! Siatke ma szczelna drzwi zamkniete! Skad one sie biorą! Strasza mnie i już dostaje leków i boje się zasnąć :( Nie wiem co robić

Można łapać odkurzaczem, tylko potem zatkac wejscie jakimiś gazetami żeby nie wylazły. Ja tek robie bo u mnie tez jest plaga, poza tym mam na ich punkcie straszną fobię:/ One szukają schronienia na zimę i dlatego włażą do ciepłych mieszkań. U mnie jest tak, że jak jest taki słoneczny, jesienny dzień to one włazą dosłownie setkami! Wiec jak masz kilka w domu to się ciesz, co ja miałam tego cała plagę. Trzeba też zamykac okna w godzinach od 11 do 17. Ja tak robie w słoneczne jesienne dni

też miałam ten problem, pocieszę że ponoć szukają mieszkań ciepłych a przede wszystkim czystych pozbyłam się ich raidem na komary, wypsikałam dokładnie całe okna, wszystkie zakamarki, parapety

Gość kodofuju
zamykaj okna albo gaś lampę jak są otwarte,u mnie też ich sporo ,dlatego nie otwieram tak często okien

Gość wsxwdwdw
u mnie etz plaga, pelno tego scierwa lata w roznych kolorach sa te biedron y, pamietam czasy jak byly tylkoczerwone w czarne kropy a teraz.....

Gość asbis
to znaczy, że nadchodzi sroga zima

Gość nie mająca pojęcia
Nie przesadzajcie. U mnie też są, nie wyganiam ich. Przezimują w rowkach futryn okiennych. Te, które przeżyją wypuszczam wiosną. Za to nie mam mszyc na różach.:)