Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIESZCZESLIWA ;(

miłość KTÓRA BOLI

Polecane posty

Gość NIESZCZESLIWA ;(

bylam z chłopakiem 2 lata, bylismy bardzo szczesliwi. Nie rozumiem jednak tego że on przede mna byl z dziewczyna 4 lata, zaraz gdy "zakonczyl" zwiazek z nia, zaczal spotykac się ze mną. To znaczy, na poczatku przez 3 miesiace jak spotykał się ze mną to spotykał się czasami również z nia za moimi plecami. Potem ona wybuchła i gdy on jej oswiadczył ze juz wiecej nie bedzie sie z nia spotykał bo KOCHA mnie, w złości wszystko mi powiedziała. Powiedziała że dwa razy mnie z nią zdradził. On nie umiał mi się przyznać, chciał wszystko zataić. Oczywiście potem się tłumaczył że wcale jej nie kochał. A to że zdradził - on tłumaaczył i mówił mi że lepiej mam się jej spytać kto kogo zaczął całować. :/ Były płacze i lamenty. Ale mu wybaczyłam i przez dwa lata bylismy bardzo szczesliwi. Mamy ze sobą sporo zdjęć które doskonale to ujmują, i wracaja wspomnienia a wraz z nimi łzy ze to już koniec. Gdy się rozstalismy, on za niecałe 2 lata wziął ślub z jakąś dziewczyną. Dzisiaj mija rok od jego ślubu a ja oczywiście nie mogę sobie znależć miejsca na ziemi bo tęsknię za nim i wracam do tamtych naszych wspólnych dni. Czy możecie mi wytłumaczyć że taki chłopak jak on właśnie znalazł szczęście, czy po prostu już taki jest ze nie potrafi być sam, albo co?? Ja nie umiem sobie tego wytłumaczyć że tak to wszystko załatwił.......... nie radze sobie z moją przeszłościa, nie jestem szcześliwa w ogóle nic mnie nie cieszy. Zapomniał o mnie natychmiast i zaraz związał się z inną, a może ukrywał to przede mną w ostatnim czasie jak jeszcze byliśmy razem. Przywiązałam się do niego całą sobą, dałam mu swoje serce a teraz jestem nieszczęśliwa, w każdym dniu mam myśli o nim i o tym wszystkim, jest mi strasznie źle

Gość iqet
po to ,żeby się wygadać,wyżalić,kiedyś to zrozumiesz

Gość serio nie widzisz
jakim on jest chujem? za mało żeby sobie go wybic z glowy?

Rozumiem,że chcesz się wyżalić ale jeden temat,w którym Ci odpisują wystarczy..

P.S.jego żona była pewnie dużo wcześniej,cały czas Cię oszukiwał.Facet,który zdradzi i oszuka jeden raz-bez mrugnięcia okiem robi to po raz kolejny.

Gość SabinaSarnkowa
tak naprawde z nim bys nie byla juz szczesliwa wiem co mowie teraz ci sie takwydaje tylko on nei byl dla ciebie

Gość mowia mowia ludzie
co to znaczy nie był dla ciebie?

Gość iqet
czasem i sto tematów jest mało,ja doskonale to rozumiem. Zobacz ile głupszych ,idiotycznych tematów jest,tam zapytaj po co

Gość djojwoaq
nie był dla ciebie to znaczy że gdyby był to by się z nia ożenił- nie ożenił się ani z pierwsza dziewczyną, ani z drugą tylko z trzecią - widocznie ją pokochał najbardziej - właściwie bardzo często jest tak ze to nie pierwsza dziewczyna ( z ktora często zaczyna się chodzic w wikeu nastu lat) jest tą ostatnią - proste - związek się zakończył i juz- on sie ozenił, ty poszukaj kogoś dla siebie i wyjdz za mąż

Gość NIESZCZESLIWA ;(
to po co gadał że jestem jego swiatełkiem w tunelu, pisal kartki ze zawsze bedzie mnie kochał i mam w to wierzyć bo to jest miłość prawdziwa i szczera? to BOLI :( bardzo boli :(